Weddingplanners & Trouwambtenaren

R. Planning 's-Gravenzande

Onbezorgd genieten van jullie perfecte dag? Ik wil jullie daar graag bij helpen! Denk bijvoorbeeld aan het plannen van een volledige bruiloft, adviesgesprekken, styling of ceremoniemeesterschap. Alles is mogelijk!

Foto's van R. Planning

Informatie over R. Planning

Het kan veel tijd kosten om een bruiloft te plannen die helemaal voldoet aan jullie wensen. Misschien hebben jullie niet veel tijd of zin om het hele internet af te struinen naar de perfecte plaatjes ter inspiratie of naar de leveranciers die dit plaatje kunnen waarmaken. Ik kan jullie helpen! Laten we eens kennis maken tijdens een gezellig gesprek, zodat we elkaar kunnen leren kennen en ik jullie misschien wel kan begeleiden bij het organiseren van de perfecte dag waar vrienden, familie maar vooral jullie zelf nog jaren vol liefde op terug kunnen kijken.

Ik ben Romy Jakobs Helderman, eigenaar van R. Planning Wedding & Events. Mijn passie is het realiseren van de perfecte trouwdag uit jullie dromen! Ieder stel heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen dromen en zijn eigen stijl. Ik help jullie er graag bij dit te vertalen naar de trouwdag die bij jullie past.

Volledige planning, adviesgesprekken of enkel ceremoniemeesterschap op de grote dag zelf, alles is mogelijk! Neem gerust vrijblijvend contact op!

Verhulstlaan 45
2692BN 's-Gravenzande

Volg ons

R. Planning op de kaart