Trouwlocaties

Zalencentrum De Brug 's-Gravenzande

In zalencentrum De Brug kunt u gebruik maken van diverse zalen, met of zonder gebruik van catering.
  • Diverse zalen, met plek voor al uw gasten
  • U kunt de catering ook door uw eigen cateraar laten verzorgen
  • Beschikt over een groot podium

Foto's van Zalencentrum De Brug

Informatie over Zalencentrum De Brug

Zalencentrum De Brug is geschikt voor allerlei soorten feesten en partijen. Ook voor jullie bruiloft ben je hier aan het juiste adres. In het ruime aanbod zit ongetwijfeld een zaal die aan jullie wensen voldoet:

  • Toneelzaal: Deze zaal is 275 m2 en beschikt over een podium van 110 m2 . Bij een theateropstelling is er plek voor maar liefst 500 stoelen!
  • Spelzaal: Deze zaal is 165 m2 groot en biedt in theateropstelling plaats aan 120 zitplaatsen. De zaal beschikt over een geluidsinstallatie en dim bare plafond- en wandverlichting.
  • Foyer: Deze sfeervolle en moderne ruimte is 210 , heeft een hoog plafond, witte wanden en een natuursteenvloer afgewisseld met een parketvloer. De aanwezige counter maakt het geheel compleet voor een gezellige receptie of feest.

Eigen catering mogelijk

Bij grote feesten kan u de catering ook door uw eigen cateraar laten verzorgen. Er kan dan gebruik worden gemaakt van onze ruim opgezette keuken. In de keuken treft u o.a. koffiezetapparatuur, inloop koelkast, vrieskast, 6 pitten gasfornuis met oven en een afwasmachine aan.

Meer informatie of een keertje binnen kijken? Neem dan contact met ons op!

Koningin Julianaweg 61
2691 GC 's-Gravenzande
0174 413 623

Volg ons

Zalencentrum De Brug op de kaart