Foto & Video

Absolute Productions / trouwvideografie 's-Gravenzande

Absolute Productions maakt prachtige trouwfilms! Wat is er mooier dan jullie huwelijk vast te laten leggen op film om keer op keer na te kunnen genieten van de mooiste momenten?
  • Jong, enthousiast, flexibel en creatief
  • Legt alle mooie, leuke, spontane en emotionele momenten tijdens jullie bruiloft vast in full HD
  • Geen detail gaat verloren
  • De nieuwste apparatuur voor de mooiste shots
  • Korte preview binnen een week

Foto's van Absolute Productions / trouwvideografie

Informatie over Absolute Productions / trouwvideografie

Absolute Productions heeft na zijn start begin 2018 direct een vlucht genomen. Door de uitstekende kwaliteit die Martijn levert, weten veel particulieren en bedrijven hem te vinden. Doordat bruidsparen direct op hun gemak zijn bij Martijn, weet hij de mooiste shots vast te leggen. Hij mengt zich tussen de gasten en weet zich bijna onzichtbaar te verplaatsen, waardoor de bruidsparen worden vastgelegd op de manier zoals ze echt zijn. Absolute Productions is een jong, enthousiast, creatief en flexibel bedrijf dat zich richt op het vastleggen van de mooiste momenten op verschillende gelegenheden. Een trouwdag is voor een bruidspaar een onvergetelijke dag, waaraan een prachtige trouwfilm niet mag ontbreken. Hierdoor wordt de dag vereeuwigd met een film die je op elk moment kan terugbrengen naar een van de mooiste dagen in jullie leven.

Voorafgaand aan de bruiloft vindt er een kennismakingsgesprek plaats om de wensen van het bruidspaar te bespreken. Met deze wensen en de creatieve inbreng van Martijn wordt er een mooi eindresultaat neergezet.

Absolute Productions werkt met verschillende pakketten. Zo is er voor ieder bruidspaar wat wils! Een trouwfilm is al mogelijk vanaf €249,-. Ook zijn er dronebeelden mogelijk (mits het weer het toelaat)!

Bekijk hieronder twee voorbeelden!

Hebben jullie interesse of willen jullie meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met Martijn op om jullie wensen te bespreken!

Claire & Danny

Alexander & Danielle

Groeneweg 119
2691ML 's-Gravenzande
06 39140003

Volg ons

Absolute Productions / trouwvideografie op de kaart