Blogs over Trouwen in Westland

icon

Alternatieven voor trouwringen

Zijn jullie druk bezig met het organiseren van jullie bruiloft en zijn de ringen een struikelblok? Er zijn andere mogelijkheden om je liefde en verbintenis te tonen. We zetten een paar van deze alternatieven voor je op een rijtje in deze blog. 

icon

Open Trouwlocatie Route 27 september

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een toffe trouwlocatie? Op zondag 27 september openen diverse (Westlandse) locaties tijdens de Open TopTrouwlocatie Route hun deuren om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

icon

Fotolocaties in het prachtige Westland

Trouwen in het Westland. Het is zo mooi als het klinkt. Het Westland geeft een overvloed aan fotolocaties, voor ieder wat wils. Wij hebben de mooiste en meest unieke locaties voor je op een rijtje gezet. 

icon

Westlandse Ondernemers

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare leverancier voor je bruiloft? Ons eigen Westland biedt een heel keur aan ondernemers die de beste kwaliteit bieden. In dit artikel lees je waarom je voor een Westlandse onderneming moet kiezen en we lichten er een aantal uit. 

icon

Wij gaan trouwen: Daniëlle & Jurrian 08-02-2020

Dit lieve stel is al 6 jaar samen en het dak van FloraHolland is een hele bijzondere plek voor ze. Op zaterdag 8 februari geven zij elkaar het JA-woord.

icon

Het begint al bij het aanzoek: dé ring!

De man heeft zich bij het kopen van de verlovingsring moedig door het veelzijdige aanbod bij de juwelier gewerkt om de mooiste ring voor zijn aanstaande uit te zoeken.

Na het volmondige JA op dé vraag, begint het organiseren van jullie mooiste dag. En weer begint de zoektocht, maar nu naar de mooiste trouwring.

icon

Voor jouw bruiloft: De Brug & De Kiem

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: De Brug & De Kiem.

icon

Voor jouw bruiloft: Unicum Elzenhagen

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Unicum Elzenhagen.

icon

Voor jouw bruiloft: Komfort & Joy

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Komfort & Joy.

icon

Er komt weer een bruidswinkel in Westland!

Regio Westland beschikt over veel topleveranciers voor diverse onderdelen van jouw bruiloft. Maar een heuse bruidswinkel, die is er niet. Nog niet! Op 18 oktober opent Lets Shine, een nieuwe bruidswinkel in het centrum van Naaldwijk.

icon

Voor jouw bruiloft: Bakkerij Erwin Scholtes

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Bakkerij Erwin Scholtes.

icon

Voor jouw bruiloft: Puur & Zuiver

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Puur & Zuiver.

icon

Voor jouw bruiloft: Mijn Torpedoloods

Zoeken jullie een trouwlocatie met historie? Een monumentaal pand met een moderne twist? Vinden jullie het fijn om jullie mooiste dag op 1 plek te vieren, maar waar het toch steeds voelt alsof je je op een andere locatie bevind? Zoek dan niet verder: Mijn Torpedoloods biedt alle mogelijkheden onder 1 dak!

icon

Jouw zomerbruiloft in Westland

Het is zomer! Trouwen jullie in de periode van 21 juni t/m 20 september? Dan wil je deze tips echt even lezen.

icon

Wedding Professional Event | Westland

Voor trouwleveranciers: Zin om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje? Kom dan op 16 juli naar het Wedding Professional Event!

icon

Open TopTrouwlocatie Route 30 juni 2019

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een toffe trouwlocatie? Op zondag 30 juni openen diverse (Westlandse) locaties tijdens de Open TopTrouwlocatie Route hun deuren om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

icon

Open Top Trouwlocatie Route 14 april 2019

De volgende Open TopTrouwlocatie Route is gepland op 14 april 2019.

icon

Voor jouw bruiloft: De Ambivent Groep

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: De Ambivent Groep.

icon

Lente bruiloft

Hoe maak je van je bruiloft een echte lente bruiloft?

icon

Open TopTrouwlocatie Route 26 januari 2019

De volgende Open TopTrouwlocatie Route is gepland op zaterdag 26 januari 2019.

icon

8 tips om je vriendin tijdens de feestdagen ten huwelijk te vragen

Wil je de komende feestdagen nog specialer maken voor je geliefde, maar heb je nog een duwtje in de rug nodig? Hier lees je 8 tips voor je aanzoek tijdens Kerst of Oud&Nieuw.

icon

Tips voor jullie winterbruiloft

Winter Wonderland Wedding: zo maak je je bruiloft helemaal winterproof!

icon

Open TopTrouwlocatie Route 25 november 2018

De volgende Open TopTrouwlocatie Route is gepland op zondag 25 november 2018. 

icon

Voor jouw bruiloft: Cheers

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Cheers.

icon

Top 10 originele bedankjes

Natuurlijk krijgen je gasten een mooie dag cadeau, maar eigenlijk wil je ze ook nog iets meegeven als bedankje. Breek je al tijden je hoofd over wat je wilt uitdelen? In dit lijstje vind je een aantal tips.

icon

Voor jouw bruiloft: Bianca Zuidgeest Bloemstylist

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Bianca Zuidgeest Bloemstylist.

icon

Wij gaan trouwen: Frank & Kaylee 15-09-2018

Dit vrolijke stel is al 6 jaar samen en het Prinsenbos is een hele bijzondere plek voor ze. Op zaterdag 15 september geven zij elkaar het JA-woord.

icon

Hoera, getrouwd! Rianne & Marco, 11-05-2018

Na 10 jaar verkering stapten zij op 11 mei 2018 in het huwelijksbootje, op een locatie die nog voor iedereen onbekend was. We blikken terug met Rianne en Marco.

icon

Voor jouw bruiloft: Eventliner Tours

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Eventliner Tours.

 

icon

Open TopTrouwlocatie Route 23 september 2018

De volgende Open TopTrouwlocatie Route is gepland op zondag 23 september 2018. 

icon

Voor jouw bruiloft: SOL Events

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Ronald Solleveld van SOL Events.

 

icon

Hoera, getrouwd! Alexander & Danielle, 07-07-2018

Na 18 jaar door het leven als vriend & vriendin, met 2 prachtige dochters, zijn ze nu officieel getrouwd! 

icon

Zou je 'NEE' zeggen bij een lelijke verlovingsring?

De man des huizes heeft eindelijk je 'subtiele' hints begrepen en plant een aanzoek. Maar eerst nog die ring uitzoeken.. Is dat een dealbreker voor je?

icon

Het zwarte gat na de bruiloft

Dat was het dan. Na maanden van voorbereiden is de grote dag achter de rug. Terug van huwelijksreis, de trouwkleding is bij stomerij gebracht. Wat nu?

icon

Wat is jullie liedje?

Hebben jullie al jaren een liedje samen die niet mag ontbreken op jullie trouwdag? Of weet je écht niet welke muziek je moet kiezen? Muziek kan heel veel emotie losmaken, dus zoek het zorgvuldig uit.

icon

Tips voor jullie zomerbruiloft!

Hoe maak je je bruiloft écht summerproof?

icon

Wij gaan trouwen: Danielle & Alexander

Dit stel geeft elkaar op 7 juli  na 18 jaar samen zijn het JA-woord in bijzijn van hun vrienden en familie!

icon

Dé taak van de ceremoniemeesters

Wat laat jij aan je ceremoniemeesters over? En wat regel je zelf?

icon

Open Top Trouwlocatie Route 1 juli 2018

De volgende Open TopTrouwlocatie Route is gepland op zondag 1 juli 2018.

icon

Hoera, getrouwd! Elianne & Jos, 12-05-2018

Na een super romantisch aanzoek gaven ze elkaar op 12 mei 2018 het ja-woord op de plek waar het allemaal begon!

icon

Hoera, getrouwd! Henk & Marjolein, 20-04-2018

Ze zijn getrouwd! Henk & Marjolein gaan sinds 20 april 2018 door het leven als Mr. en Mrs. Bom.

Foto & Video, Kleding, Trouwlocaties

icon

Wij gaan trouwen: Marco & Rianne

Deze 'jonkies' gaan na 10 jaar verkering met elkaar trouwen. Op 11 mei 2018 geven zij elkaar het JA-woord.

icon

Bedankjes voor je gasten na het feest: wel of niet?

Geven jullie je gasten een bedankje mee naar huis na het feest? Of is het knalfeest wat jullie geven al meer dan genoeg?

icon

Wat doe je met je jurk na de bruiloft?

Zonde toch om je mooiste jurk maar één keer aan te doen?

Kleding

icon

Trouwen in je eigen kas

Wat komt er allemaal kijken bij het trouwen op een unieke locatie?

Catering, Decoratie & Verhuur, Entertainment & Muziek, Trouwlocaties

icon

Kinderen op je bruiloft: ja of nee?

Komen er wel of geen kinderen op je bruiloft? En mag jouw kind mee naar de bruiloft van een ander?

icon

Wij gaan trouwen: Henk & Marjolein

Dit vrolijke stel is inmiddels ruim 7 jaar samen en gaat op 20 april 2018 trouwen.

icon

De laatste dagen voor je bruiloft

Nog een paar nachtjes slapen tot je gaat trouwen!

Beauty

icon

Open Top Trouwlocatie Route 2018 

De volgende Open TopTrouwlocatie Route is gepland op 15 april 2018.