Westlandse Ondernemers

Trouwen is een unieke belevenis. Landelijk wordt er steeds minder getrouwd, maar in regio Westland komt deze feestelijke gelegenheid nog relatief vaak voor. Een mooie bijkomstigheid daarbij is, dat het Westland tal aan kleine ondernemers biedt. Deze kleine ondernemers hebben alles in huis om jouw bruiloft tot een fantastische dag te maken.  

Kleine ondernemer vs. grote keten

In regio Westland vind je veel kleine ondernemers en eenmanszaken. Deze ondernemers onderscheiden zich van de grote ketens doordat ze vaak meer gericht zijn op de persoon, meer waarde hechten aan de tevredenheid van hun klant en betere service leveren. Maar je moet deze Westlandse ondernemer natuurlijk wel weten te vinden! Wij helpen je een beetje op weg en zetten een aantal echte Westlanders voor je op een rijtje.  

Bloemdesign by Corinne Lievaart 


Deze, in Naaldwijk gevestigde zelfstandige bloemiste, levert voor ieder type bruiloft de meest prachtige bloemstukken af. Corinne Lievaart staat voor eigenzinnige, mooie arrangementen waarbij bijzondere bloemen eruit mogen springen. 
Door het persoonlijke gesprek vooraf, de korte lijnen richting de bruiloft en de persoonlijke bezorging op de trouwdag zelf, weet je zeker dat je bloemstukken hebt die perfect passen bij de bruiloft en bij jullie als bruidspaar.  

SH Catering Westland 


Dit cateringbedrijf bezorgt de heerlijkste gerechten niet alleen op locatie, maar is zelf ook werkzaam vanuit twee locaties die perfect geschikt zijn voor een bruiloft. Misschien is de catering zo wel eerder gekozen dan de locatie?  
SH Catering verzorgt verschillende uitgebreide buffetten, maar ook kleine hapjes voor later op de avond of juist voor het diner.  

By Krijn 

Als het eten en de bloemen geregeld zijn, mag de kleding natuurlijk niet ontbreken. In het centrum van Monster vind je by Krijn, een overzichtelijke winkel met een ruim assortiment in herenkleding. Er worden diverse merken geboden om je trouwpak uit te kiezen. Natuurlijk wordt alles op maat gemaakt en zijn de details naar wens in te vullen. Je pak wordt zelfs afgestemd op de jurk van je aanstaande. Zonder dat jij zelf weet hoe deze eruit ziet natuurlijk!  

 Deze en de vele andere Westlandse ondernemers welke je vindt op www.TrouweninWestland.nl zijn een bezoekje zeker waard. Zij helpen je om deze bijzondere dag in je leven, écht de mooiste dag te maken!  

Terug naar overzicht