Wij gaan trouwen: Henk & Marjolein

Wij Westlanders zijn een traditioneel volkje, er wordt nog heel wat af getrouwd. Om elkaar te helpen delen de bruidsparen hun ervaringen, zodat het steeds gemakkelijker en leuker wordt om je bruiloft in Westland te organiseren. Deze maand: Henk & Marjolein.

Dit vrolijke stel is inmiddels ruim 7 jaar samen en gaat op 20 april 2018 trouwen. In de zomer van 2017 waren ze samen op vakantie in Frankrijk op een camping vlakbij de Mont Ventoux. Fietsen mee en gaan, het was een heerlijke vakantie. Marjolein: 'Henk heeft me zelfs zover gekregen om de Mont Ventoux op te fietsen! Boven op de berg dacht ik: zal hij ... ? Maar helaas, hij vroeg niks.'
De rest van de week hebben ze genoten van het weer, de rust en het fietsen. Naast het fietsen hebben ze ook gewandeld. 'Tijdens het wandelen waren er prachtige uitzichten. En bij een prachtig veld gebeurde het, Henk vroeg mij ten huwelijk!', lacht Marjolein blij.

Foto: Dé plek van het aanzoek.

Op naar de grote dag

Het is Marjoleins grote droom om te trouwen. Ze kijkt al haar hele leven uit naar het moment dat ze zo'n prachtige jurk aan mag. Daarnaast vinden ze het beiden bijzonder dat zij daarna Henk z'n achternaam draagt.
Ze hebben gelukkig bijna alles al geregeld voor de bruiloft. Marjolein: 'Dat mag ook wel, want volgende maand is het al zover. Komende week moeten we even de bloemen gaan regelen. De rest is wel al rond.'

Ze zijn niet echt zenuwachtig voor hun trouwdag, maar hebben er vooral heel veel zin in! Het JA-woord lijkt ze een heel mooi moment, met hun familie, vrienden en collega's erbij. 'Met een beetje geluk hebben we mooi weer en kan het op het strand plaatsvinden', sluiten ze af.

Henk en Marjolein, we wensen jullie alvast een hele fijne dag toe. Geniet ervan!

Terug naar overzicht