De laatste dagen voor je bruiloft

Whaaa, je gaat over een paar dagen trouwen! Op een ochtend wordt je wakker en dringt het opeens tot je door. Na maanden van voorbereiden is het nu echt bijna zover. 'Heb ik alles wel geregeld? Weet iedereen wel wat hij of zij moet doen? Zal de bruidegom wel op tijd zijn om me op te halen?' Diep in je hart weet je zelf ook wel dat het antwoord op al deze vragen JA is. Maar toch is het spannend.

Relax

Voor sommige bruiden is het makkelijker gezegd dan gedaan, om in de laatste week voor de bruiloft alles los te laten. Als alles geregeld is en de ceremoniemeesters precies weten wat ze moeten doen, is het enige wat jij nog kunt doen lekker ontspannen. Daardoor wordt die laatste week voor je bruiloft een heerlijk weekje. Leg jezelf compleet in de watten en zorg dat jij die prachtige, stralende bruid wordt (met een goed humeur zonder stress), waardoor je gasten het ook nog leuker zullen vinden op jullie mooiste dag.
Geniet van een heerlijke massage, laat je huid verwennen met een lekker maskertje bij de schoonheidsspecialiste en maak je nagels weddingproof bij een nagelsalon.

Vrije dagen

De laatste dagen voor de bruiloft kunnen nog vrij druk zijn. Jullie moeten natuurlijk samen nog even genieten van de periode als vriend en vriendin en je agenda staat misschien al bol van de afspraken bij diverse beautysalons. Daarnaast zul je misschien nog wat zaken moeten regelen, zoals het versieren van de locatie(s), het afleveren van bedankjes / decoratie / kerkboekjes of het ophalen van de rozenblaadjes. Als je de nacht voor je bruiloft in je ouderlijk huis slaapt en de huwelijksnacht in een hotel doorbrengt, wil je ook even op je gemak de juiste spullen in de juiste tas inpakken. Om dit allemaal op je gemak te kunnen doen, is het aan te raden om 1 of 2 dagen voor je bruiloft al vrij te nemen. Hoe meer tijd je hebt, hoe relaxter je de dag tegemoet gaat.

Mocht de stress je toch naar de keel grijpen: keep calm, just breathe and smile. Als de dag eenmaal is begonnen en je in de ogen kijkt van je aanstaande, besef je je dat dat het enige is wat telt. Jullie gaan trouwen!

Terug naar overzicht