Voor jouw bruiloft: Unicum Elzenhagen

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Unicum Elzenhagen.

Na een schitterende dag en een knallend feest wil je maar 1 ding: samen met je kersverse man/vrouw in een krakend vers donzig bed liggen en nagenieten van jullie mooiste dag. Daarvoor ben je bij Unicum Elzenhagen aan het juiste adres. De grote opening van dit prachtige, luxueuze hotel was op 7 oktober 2015. Eddy, de eigenaar, vertelt: 'De grootste drijfveer om hiermee te starten was om gasten in de watten te leggen en ervoor zorgen dat zij de ervaring van hun leven hebben. Service, kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons interieur is stijlvol en tijdloos.'

In het chique pand in Poeldijk genieten gasten van heerlijk eten en de hotelkamers worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld zakelijke overnachtigen. Maar ook bruidsparen en hun gasten weten deze locatie goed te vinden! 'Wij verzorgen gemiddeld 30 bruidssuites per jaar. Daarnaast bieden we familie en vrienden van het bruidspaar ook regelmatig een bed aan. We hebben een paar keer gehad dat het hotel helemaal vol zat door een bruiloft', vertelt Eddy trots.

Foto: Samen nagenieten in de luxe bruidssuite

Door het team van Unicum Elzenhagen wordt de kamer mooi versierd. Zij maken het de gasten naar hun zin en zorgen ervoor dat hun onvergetelijke dag mooi wordt afgesloten. 'Als het bruidspaar in ons hotel wakker wordt, kunnen ze nog even nagenieten van de momenten en de foto's. Het meest bijzondere wat we in de afgelopen jaren hebben meegemaakt is dat de ceremoniemeester en familie van tevoren borrelplanken brachten, met de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum erin gegraveerd!'

Bij Unicum zijn er diverse mogelijkheden voor de huwelijksnacht in de bruidssuite: Een fles Cava op de kamer, 's ochtends een heerlijk ontbijt op bed of een diner in het restaurant. 'Ook is het mogelijk om bij ons in het restaurant of in de verschillende besloten ruimtes een feest te vieren. Dit kan met een bruiloft zijn, maar ook voor bijvoorbeeld een 50-jarig huwelijksfeest!', vertelt Eddy tot slot.

Zijn jullie benieuwd geworden naar de mogelijkheden en willen jullie genieten van de luxe bruidssuite? Je vindt meer informatie op deze pagina.

Terug naar overzicht