Huwelijksnacht Trouwlocaties

Unicum Elzenhagen Poeldijk

Na het magische Ja-woord en een geweldig feest kunnen jullie heerlijk genieten van jullie bruidsnacht in onze special Honeymoon Suite de Royal DeLuxe.
  • Nieuw hotel met mooie, ruime kamers
  • Extra mogelijkheden, zoals ontbijt op bed
  • Samen uitslapen? Kies dan voor de late check out

Foto's van Unicum Elzenhagen

Informatie over Unicum Elzenhagen

Voor jullie betoverende bruidsnacht reserveer je een kamer in ons prachtige nieuwe Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen in het hart van het schitterende Westland. Na het magische Ja-woord en een geweldig feest kunnen jullie heerlijk genieten van jullie bruidsnacht in onze special Honeymoon Suite de Royal DeLuxe. Wij bieden vele extra's om jullie nacht compleet te maken en jullie in de ochtend nog heerlijk na te laten genieten van jullie geweldige dag!

Onze compleet nieuw ingerichte kamers zijn van alle moderne faciliteiten voor voorzien. Minibar, eigen douche en toilette, grote flatscreen TV, mirroring Apple TV, Airconditioning (Split Level Rooms)

Buiten onze suite zijn natuurlijk de andere kamers ook uitstekend geschikt als bruidskamer.

Extra mogelijkheden

Voor jullie als kersvers bruidspaar bieden we nog een aantal extra mogelijkheden. Wat dacht je van een heerlijk flesje bubbels op de kamer, zodat jullie samen nog even kunnen proosten op een geweldige dag?
Daarnaast bieden we jullie een late check-out aan, zodat jullie heerlijk samen kunnen uitslapen en rustig wakker kunnen worden. Na het ontbijt misschien nog heel even de oogjes dicht of samen rustig alle foto's bekijken, een Facebook bericht posten, een Twitter bericht plaatsten of je mooiste bruidsfoto toch op Instagram? Jullie hebben er in ieder geval alle tijd voor. Jullie kunnen zelfs tot 15.00 uur op de kamer blijven.
Of willen jullie je nog niet aankleden, maar wel al heerlijk ontbijten? Dan brengen wij het ontbijt voor jullie op bed. Zoals het hoort als je net getrouwd bent. Voorzien van allerlei heerlijkheden kunnen jullie samen genieten van het petit déjeuner. Wij serveren het ontbijt op de kamer omstreeks 10.00 uur en bij een late check-out zelfs tot 13.00 uur.

Meer informatie over de kosten en beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op!

Monsterseweg 100
2685 LK Poeldijk
0174 - 254039

Volg ons

Unicum Elzenhagen op de kaart