Voor jouw bruiloft: Bianca Zuidgeest Bloemstylist

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Bianca Zuidgeest Bloemstylist.

Sinds 1995 werkt ze al als Bloemstylist. En al die jaren met heel veel passie. Op de vraag of ze wat vragen over haar werk wilde beantwoorden, riep ze meteen 'Wat leuk!'. Daaruit blijkt wel hoe enthousiast Bianca is in haar werk. 'Vanaf 2013 ben ik vanuit de grote liefde voor het vak mijn eigen bedrijf begonnen. De grootste drijfveer was de mogelijkheid om compleet m'n eigen stijl te voeren. Van het kennismakingsgesprek tot de uiteindelijke uitvoering van de opdracht. Van A tot Z het hele proces meemaken, dat is wat het werk zo ontzettend leuk maakt', vertelt Bianca.

De stijl van Bianca omschrijft ze als: eigentijds, net even anders, altijd met mooie materialen en stijlvol. 'Ik verzorg tussen de 5 en 10 bruiloften per jaar. Het leukste vind ik om de stijl van het bruidspaar terug te laten komen in het bruidswerk. Er een 'personal touch' aan geven, zodat het bruidsbloemwerk echt een prachtige aanvulling aan de 'mooiste dag' geeft!'

Italiaanse bruiloft

Het meest bijzondere wat Bianca heeft meegemaakt is een bruiloft in Italië. 'Van de eerste stappen van het maken van de bloemkeuze tot het creeeren van al het bloemwerk op het landgoed in het prachtige Toscane en het uiteindelijke bijwonen van het ja-woord. Dit was echt een prachtige ervaring', vertelt ze dromerig.

Hoe ze te werk gaat? 'Ik raad bruidsparen aan om goed na te denken over persoonlijke voorkeuren. Heeft een bepaalde bloem een speciale betekenis voor jullie? Is een bepaalde kleur belangrijk voor jullie? Is er een stijl die jullie willen uitstralen? De antwoorden op deze vragen zorgen ervoor dat het bruidsbloemwerk echt bij jullie als bruidspaar past.'

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bianca Zuidgeest Bloemstylist of direct een afspraak plannen? Neem dan gerust contact op! De contactgegevens vind je op deze bedrijfspagina op TrouweninWestland.

Terug naar overzicht