Hoera, getrouwd! Rianne & Marco, 11-05-2018

De grote dag is achter de rug. Langzaam maar zeker komen de Westlandse bruidsparen van hun roze wolk af. Gelukkig kunnen ze nagenieten van een schitterende, liefdevolle dag. We blikken terug naar de bruiloft van Rianne & Marco op 11 mei 2018.

Hoe was het om elkaar voor het eerst te zien in jullie trouwkleding? Rianne: 'Ik riep als eerste hardop 'Hij heeft een bordeaux/wijnrood pak!'. Dat was namelijk een van de kleuren uit ons kleurenthema, dus ik was erg verrast dat hij hiervoor gekozen had. Ik had het stiekem ook een beetje gehoopt. Zijn pak paste verder supergoed bij mijn jurk, hij zag er mooi en chique uit.' Marco had werkelijk geen idee hoe Rianne er die dag uit zou zien. 'Toen ik naar boven liep richting het dakterras was ik wel heel erg benieuwd. Ik liep naar onze voordeur en daar was ze dan, mijn meisje! De jurk was super mooi en ze zag er zelf ook stralend mooi uit', vertelt Marco trots.

Rotmug

Rianne: 'De avond voor onze bruiloft sliep Marco bij zijn ouders en kwam mijn moeder bij mij slapen in ons appartement. 's Nachts had ik maar 4 uur geslapen door de spanning en doordat een mug onze nachtrust verstoorde. Toen ik wakker werd was ik een beetje gespannen, maar had ik er ook veel zin in. 's Ochtends werd ik wat zenuwachtiger omdat we iets uitliepen qua schema en Marco me iets later moest komen ophalen. Toen we elkaar eenmaal zagen, was alles goed en waren we heel relaxt tijdens de fotosessie. Vanaf dat moment heb ik alleen maar genoten van de dag. We waren vooral erg gelukkig en blij dat we onze liefde konden vieren omringd door lieve familie en vrienden.'

Foto: Het hilarische filmpje wat de vrienden gemaakt hebben.

Happy tears

Natuurlijk waren er ook wat emotionele momenten gedurende de dag. Zoals bijvoorbeeld het moment dat Rianne haar ouders, die gescheiden zijn toen Rianne 5 jaar was, samen hielpen om haar jurk aan te trekken. 'Op het moment dat ik in mijn jurk stapte en mijn moeder links van mij stond en mijn vader rechts om de jurk omhoog te tillen, was ik echt even ontroerd en moest ik tegen mijn tranen vechten.' Toen ze zag dat een aantal vriendinnen emotioneel werden tijdens de entree met haar vader voor de ceremonie, moest ze een traantje wegpinken. Jij bent de liefde van MAAN werd afgespeeld, terwijl ze door haar vader in de mooie tuin van Herberg Vlietzigt in Rijswijk naar haar aanstaande werd gebracht. 
Ook tijdens de kerkelijke ceremonie was het emotioneel, zeker toen het nummer Avond van Boudewijn de Groot werd gedraaid, wat een speciale betekenis heeft voor het gezin van Marco.

Surprise surprise

'Poeh, erg lastig om het meest bijzondere moment te kiezen', verzucht Rianne. 'We vonden het erg leuk dat onze neefjes de ringen kwamen brengen als Ring Security op het liedje van Mission Impossible. Ik heb erg genoten van de grappige sketch van mijn moeder en het hilarische filmpje wat onze vrienden in elkaar hebben gezet. Daarnaast was onze openingsdans op een mix van liedjes erg geslaagd, waarbij ik hem bijvoorbeeld op de grond heb geduwd en bovenop hem ben gaan dansen op Run the world Girls van Beyoncé.' Marco: 'Tot slot heeft een vriend van mij Weddingfest bedacht voor op het feest: een mini festival met strandballen, opblaaskrokodillen en -banden, etc. Dat was ook echt een super gave verrassing!'

Relax to the max

De bestemming van de huwelijksreis van deze tortelduifjes was het rustgevende Bali. 'Echt een aanrader voor getrouwde stellen om daarheen te gaan. Je wordt er door iedereen echt in de watten gelegd als je zegt dat het jullie huwelijksreis is. Van een welkomstdrankje tot gevouwen handdoeken in de vorm van een hart of zwanen op het bed. We vonden vooral het plaatsje Ubud erg leuk. Daarnaast zijn we ook op één van de drie Gili Eilanden geweest: Gili Air, en hebben we ons meerdere keren laten masseren in Bali. We zijn nog nooit zo ontspannen teruggekomen van een vakantie!'

Foto: De newlyweds heerlijk aan het relaxen op Bali.

 

Ze hebben gebruik gemaakt van de volgende Westlandse leveranciers:

 • Rob Vollebregt: 'Marco heeft hier zijn pak gekocht en is hier erg fijn geholpen.'
 • Pure Flower: 'Zij heeft gezorgd vooral het bloemwerk tijdens onze bruiloft. Ze luisterde supergoed naar onze wensen en het eindresultaat was geweldig.'
 • Het Feesthuis: 'Zij hebben gezorgd voor trosjes ballonnen.'
 • Bakkerij Vreugdenhil: 'Deze topbakker in Maasdijk heeft gezorgd voor onze bruidstaart. Hij zag er supermooi uit en smaakte erg lekker. We kregen veel complimenten van de gasten.'
 • Marloes Lock - van Daalen: 'Marloes heeft mijn bruidskapsel en make-up verzorgd 's ochtends.'
 • Queens Nailart: 'Laura van der Holst heeft mijn nagels mooi gemaakt.'
 • Kwibus Fun Bus Inc.: 'Alle gasten werden vervoerd met deze feestbus.'
 • Jouw Regeltante: 'Zij heeft ons geholpen met het afmaken en vormgeven van de liturgie voor onze kerkelijke cermonie, geheel in de kleuren en stijl van onze uitnodigingen.'
 • Keurslager Marco van der Hout: 'Marco z'n eigen slagerij heeft uiteraard het vlees voor de bbq geregeld.'

  Rianne & Marco, we wensen jullie veel geluk, liefde en gezondheid toe samen!

Terug naar overzicht