Wij gaan trouwen: Danielle & Alexander

Wij Westlanders zijn een traditioneel volkje, er wordt nog heel wat af getrouwd. Om elkaar te helpen, delen de bruidsparen hun ervaringen, zodat het steeds gemakkelijker en leuker wordt om je bruiloft in Westland te organiseren. Deze maand: Danielle & Alexander.

'Na bijna 18 jaar verkering en 2 prachtige dochters zit het wel goed', moet Alexander gedacht hebben. Hij vroeg zijn Danielle in 2017 de dag voor kerst tijdens een lunch met de kinderen. Waarom hij hier zolang over na moest denken, weten Danielle en de kinderen nog steeds niet.. ;-)

Van vriend naar man

Danielle: 'Op 7 juli 2018 gaan wij trouwen. Het vieren van de liefde als je al bijna 18 jaar bij elkaar bent, samen met onze dochters en al onze dierbare familie en vrienden, vond ik altijd al een mooie gedachte. En dat ik Alexander vanaf nu officieel mijn man mag noemen, klinkt toch beter dan mijn vriend!', lacht ze.

Bijna alles is inmiddels geregeld. 'Dat mag ook wel, want over 1,5 week is het al zover! Deze week hebben we nog een voorgesprek met de ambtenaar van de burgerlijke stand en een voorgesprek met onze fotografe Heddy', zegt Alexander.

Kom maar op!

Danielle kijkt uit naar de mooiste dag: 'Het JA-woord lijkt ons een heel mooi moment. Met onze familie en vrienden om ons heen, zullen we elkaar het JA-woord geven. Een feestje van anderen is hartstikke leuk, maar je eigen feestje organiseren is naast leuk ook wel een beetje spannend. Maar we hebben er vooral heel veel zin in!'

We wensen Danielle & Alexander veel geluk in hun huwelijk! Geniet van jullie trouwdag en van elkaar.

Terug naar overzicht