Foto & Video

By Heddy Naaldwijk

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan door de mijlpalen van mijn jongens vast te leggen, maar inmiddels mag ik ook anderen blij maken met waardevolle foto’s; groot en klein.
  • Liefde voor fotografie
  • Creatieve uitspattingen
  • Let’s smile and do it!

Foto's van By Heddy

Informatie over By Heddy

Er zijn tal van redenen voor een glimlach op je gezicht. Ik hou van ondeugende lachjes, kinderen, creatieve uitspattingen, schrijven, liefde en fotografie. Dit alles bij elkaar maakt het bestaan van BYHEDDY compleet, een droom van nu en een herinnering voor later!

Ik ben inmiddels 6 jaar samen met Reinier en mama van peutertweeling Rein en Maas. Wij gaan graag naar de sneeuw, drinken een wijntje in de zon of gaan eropuit met vrienden. Welkom op mijn blog, waarin ik jullie meeneem in mijn dagelijks leven als vrouw, mama, dochter, zus, juf en ongelofelijke levensgenieter (probeer ik wel althans). Ik deel graag mijn creatieve ideeën, mijn favorieten en happymoments!

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan door de mijlpalen van mijn jongens vast te leggen, maar inmiddels mag ik ook anderen blij maken met waardevolle foto’s; groot en klein. Mocht je vragen hebben over fotografie BYHEDDY, de mogelijkheden of eventuele wensen, stuur dan vrijblijvend een e-mail.

Liefs Heddy

2671cp Naaldwijk
06 20598838

Volg ons

By Heddy op de kaart