Voor jouw bruiloft: Mijn Torpedoloods

Zoeken jullie een trouwlocatie met historie? Een monumentaal pand met een moderne twist? Vinden jullie het fijn om jullie mooiste dag op 1 plek te vieren, maar waar het toch steeds voelt alsof je je op een andere locatie bevind? Zoek dan niet verder: Mijn Torpedoloods biedt alle mogelijkheden onder 1 dak!

Als je Linda ontmoet, verschijnt er spontaan een lach op je gezicht. Voor deze energieke en vrolijke dame bestaat er bijna geen 'nee'. Ze wordt enthousiast van leuke ideeën en doet er vervolgens zelf nóg een schepje bovenop. 

Linda: 'We zijn op 1 maart 2014 gestart met de loods. Het was gelijk vanaf dag 1 mooi weer tot eind oktober, wat een seizoen om mee te beginnen! Mijn grootste drijfveer om te starten was dat ik een eigen bedrijf wilde starten, het liefst iets met horeca en evenementen. Daarnaast wilde ik ook mijn ouders voorzien van werk. Mijn Torpedoloods bleek een gouden zet voor deze combinatie. Mijn vader ging verbouwen, mijn moeder deed de administratie, mijn vriend regelde zakelijke dingen zoals het contact met de gemeente en ik ging gewoon draaien.'

Rijke historie

Mijn Torpedoloods was toe aan een grootse verbouwing. De ouders van Linda hadden voorheen een bouwbedrijf, dus zij draaiden hun hand hier niet voor om. 'Onze locatie oogt stoer, industrieel en modern. Het pand komt uit 1886 en heeft een geweldige historie. De organisatiestijl die we aan de bruidsparen bieden is flexibel: we proberen zoveel mogelijk mee te denken met het bruidspaar en waar het lukt pakken we alle wensen beet. Dit is zo belangrijk, want je doet het maar 1 keer. En dan wel 1 keer GOED!' 

Bij Mijn Torpedoloods kun je je de hele dag vermaken. Van het voltrekken van de ceremonie, de borrel of receptie, het diner en het knalfeest. Daarna lopen jullie over het terrein gemakkelijk naar de bruidssuite om samen na te genieten van jullie mooiste dag.

Er is niet een gemiddeld aantal te noemen voor de hoeveelheid bruiloften die Linda en haar team verzorgt in Mijn Torpedoloods. Elk jaar worden het er meer en iedere bruiloft is anders. Er zijn stellen die de hele locatie willen, maar ook stellen die alleen de ceremonie willen vieren in de zaal.

Diner bij Mijn Torpedoloods
Foto: Diner tijdens trouwdag


'Het contact van tevoren wat ik heb met de bruidsparen vind ik geweldig! De dag zelf is het grote feest, maar hoe fijn is het als je ergens komt waar het al helemaal 'vertrouwd' voelt. Je ziet dan de spanning van het bruidspaar afglijden. We hebben meerdere afspraken, ook samen met de ceremoniemeesters, zodat zij op de dag zelf ook gewoon kunnen genieten', aldus Linda. Het allerleukste vindt ze het moment waarop de feestavond start: 'Hier zijn we zelf altijd fan van. Het is genieten als alles gelukt is qua tijd en iedereen happy is tot zover! Tijdens de feestavond gaat het dak eraf en vanaf dan vliegt de tijd nog meer. Het mooiste moment vind ik altijd de laatste paar nummers, waar iedereen echt nog helemaal los gaat om dan te stoppen op het hoogtepunt. Kippenvel!'

Feest Mijn Torpedoloods
Foto: Feestavond met sterretjes


Linda en haar team hebben al zoveel mooie dingen gezien, 1 ding aanwijzen wordt lastig. Van aankleding tot trouwen op 31 december en van een swingende ceremonie tot heel intiem. Iedere bruiloft heeft zijn eigen charmes. 'Hier moet je ook als locatie op inspelen. Als het gezelschap denk dat het echt niet mooier kan en wij geven als locatie nog net die ene procent meer zodat het op alle vlakken klopt, dat is echt geweldig.'

Waar het lukt pakken we alle wensen beet. Dit is zo belangrijk, want je doet het maar 1 keer. En dan wel 1 keer GOED! 

'Ik raad aan om meerdere locaties te bekijken. Niet gelijk 10+, want dan weet je het ook niet meer, maar vergelijken is helemaal niet erg! Persoonlijk contact vind ik zelf altijd een plus. We kunnen met heel veel dingen meedenken, maar het gevoel moet gelijk goed zijn. Zowel bij de locatie als bij de contactpersoon van de locatie. En wie weet neem je leuke dingen mee van wat je gehoord of gezien hebt!' Linda en haar team staan graag voor je klaar. Ze staan te springen van enthousiasme en heten je met een grote glimlach van harte welkom bij Mijn Torpedoloods in Hoek van Holland!

Nieuws!

Dacht je dat dit genoeg was voor het team van Mijn Torpedoloods? Dan heb je het mis. In 2018 hebben zij het iconische Hotel Amerika aangekocht en van top tot teen verbouwd. Dus vanaf nu kun je ook al je gasten voorzien van een heerlijk bed na jullie trouwdag in het centrum van Hoek van Holland. Meer informatie over de mogelijkheden lees je hier.

Terug naar overzicht