Huwelijksnacht

Hotel Amerika Hoek van Holland

Hotel Amerika is al sinds 1902 een icoon in Hoek van Holland en omstreken. Het is een hotel met rijke historie: van drenkelingenopvang en beruchte discotheek tot een luxe hotel. Sinds de verbouwing in 2019 is het vernieuwde Hotel Amerika helemaal een echte eyecatcher, zowel van binnen als van buiten. Hier geniet u dag en nacht, met de charme van toen en het comfort van nu.
  • In 2019 geheel verbouwd, van binnen en van buiten
  • Baden in luxe in de ruime en charmante suites
  • Sluit je bruiloft af in de bruissuite, voor een huwelijksnacht om nooit meer te vergeten

Foto's van Hotel Amerika

Informatie over Hotel Amerika

Hotel Amerika is gebouwd in 1902. Het hotel heeft een grote rol gespeeld in de historie van Hoek van Holland. In 2019 is het hotel geheel verbouwd en daarmee aan een nieuwe toekomst begonnen, vlakbij het Noordzeestrand en de ferry naar Engeland. Overnachten, borrelen of een goed diner? Meet me in Hotel Amerika!

Hotel Amerika telt nu 20 compleet vernieuwde hotelkamers met keuze uit twee-, drie- en vierpersoonskamers. Daarnaast is er een prachtige bruidssuite, voor een huwelijksnacht om nooit meer te vergeten. Het interieur ademt sfeer, met smaakvolle meubels en mooie stoffen. De kamers hebben een rustgevende uitstraling. Ook aan het comfort op de kamers is gedacht: een eigen badkamer, luxe matrassen, tv, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten en gratis wifi. Verder beschikt het hotel over een lift. Ook voor een gezellig drankje hoeft u het hotel niet uit. In onze bar geniet u van een lekkere cocktail, borrel of kopje koffie of thee.

Genieten jullie na van een onvergetelijke dag in deze luxueuze suite? Of boeken jullie een aantal kamers voor ouders, getuigen of gasten die van ver komen? Laat het ons gerust weten!

Rietdijkstraat 96
3151 GK Hoek van Holland
0174 388 145

Volg ons

Hotel Amerika op de kaart