Voor jouw bruiloft: SOL Events

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Ronald Solleveld van SOL Events.

Ronald (door vrienden en bekenden ook wel gewoon SOL genoemd) stelt je meteen op je gemak met zijn grote, brede glimlach. Zijn pretogen verraden al meteen dat het sowieso een groot feest wordt, als je hem inhuurt om te komen draaien op je bruiloft. Maar wat motiveert deze jonge, maar ervaren Westlandse DJ nu eigenlijk? 'SOL Events is gestart in 2011. Voorheen was het allemaal een stuk kleinschaliger, maar ik wilde graag verder komen en groter worden. Ik draai nu op zo'n 20 tot 25 bruiloften op jaarbasis en daarnaast werk ik ook binnen SOL Events nog samen met meerdere DJ's om verschillende feestavonden te kunnen verzorgen. Denk hierbij aan verjaardagen of bedrijfsfeesten', verteld Ronald.

Past precies bij elke bruiloft

'SOL Events is meedenkend en levert hoogstaande kwaliteit, zodat het voor elke bruiloft de juiste oplossing biedt. Ik (of één van onze andere DJ's) stem mijn muziekkeuze geheel af op de wensen van het bruidspaar. Ook voelen we ter plaatse aan waar het publiek goed op reageert of om vraagt, zodat het dak er écht afgaat. Dat is ook eigenlijk het allerleukste van het verzorgen van entertainment op een bruiloft: het vermaken van de mensen op een feestavond. Als zij het naar hun zin hebben, dan heb ik het ook naar mijn zin!', glimlacht hij breed.

Niks is gek genoeg

Ronald denkt even diep na. Dit is een lastige vraag. 'Eigenlijk heb ik in de afgelopen jaren nog niet echt iets mega geks meegemaakt. Elke bruiloft is weer uniek. Mijn tip voor bruidsparen is: bezuinig niet op entertainment tijdens de feestavond! Dit is toch wel één van de belangrijkste factoren om de avond te laten slagen.'

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van SOL Events of direct een afspraak met Ronald plannen? Neem dan gerust contact op! De contactgegevens vind je op deze bedrijfspagina op TrouweninWestland.

Terug naar overzicht