Entertainment & Muziek

SOL Events De Lier

De mooiste dag van jullie leven afsluiten met een spetterende feestavond door SOL Events!
  • Professionele opbouw en materiaal
  • Allround dj`s die van elk feest een knalfeest kunnen maken
  • Veel mogelijkheden qua licht en geluid

Foto's van SOL Events

Informatie over SOL Events

De mooiste dag van jullie leven afsluiten met een spetterende feestavond? Dan bent u bij SOL Events aan het juiste adres!

SOL Events is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich door een hoop ervaring heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner. Wij verhuren en verzorgen professioneel licht, geluid en beeld apparatuur voor feesten en evenementen.
Maar wij leveren ook complete drive-in shows met attente allround dj`s, voor uw verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest/event, etc.

Hoe gaan wij te werk?

Vooraf hebben we een gesprek hoe jullie de avond willen laten verlopen. Willen jullie wel of geen openingsdans? Van welke muziek houden jullie? Zo wordt de avondinvulling steeds duidelijker.
De avond wordt rustig opgebouwd zodat eerst alle gasten binnen kunnen komen en jullie kunnen feliciteren, waarna de feestavond los barst!!
Wij kunnen jullie avond onvergetelijk maken, het is tenslotte de mooiste dag van jullie leven. Ons DJ-pakket bestaat uit allround dj`s die van elk feest een knalfeest kunnen maken! Daarbij zorgen we voor het juiste geluid voor het aantal gasten wat komt.

Passende verlichting

Naast het geluid bepaald ook het licht de sfeer tijdens de feestzaal. Ook hiervoor zijn jullie bij SOL Events aan het juiste adres. We kunnen bijvoorbeeld 2 rekken met spots leveren die zowel gedimd als op de maat van de muziek meedoen. Of we nemen bewegend licht mee, wat voor een mooi effect zorgt in de zaal of ruimte.
De mogelijkheden zijn eindeloos!
Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op.

Hoofdstraat 24
2678 CK De Lier
0627074978

Volg ons

SOL Events op de kaart