Voor jouw bruiloft: De Brug & De Kiem

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: De Brug & De Kiem.

Sinds jaar en dag staat het gebouw al in 's-Gravenzande waar De Brug en De Kiem in zijn gevestigd. Ronald, de gastheer van dit zalencentrum, weet de exacte datum ook niet, maar het pand is ongeveer van de jaren '60. Hij vertelt: 'Van oorsprong zijn het jongeren gebouwen van de kerk waar jeugdclub en vergaderingen voor de kerk werden en worden gehouden. We omschrijven de stijl van het gebouw als gastvrij en voor iedereen toegankelijk.'

Naast alle andere veelzijdige activiteiten die in dit pand plaatsvinden, worden er ook bruiloften en trouwfeesten verzorgd. 'We verzorgen in beide gebouwen ongeveer 20 bruiloften per jaar, van jonge bruidsparen tot 60-jarige bruiloften. Het allerleukste is om het bruidspaar een onvergetelijke dag te bezorgen waarin alles tot in de puntjes is geregeld', vertelt Ronald.

Foto: De Kiem met een gave bar in de grote zaal

Ronald hoeft niet lang na te denken over het meest bijzondere wat ze op deze locatie hebben meegemaakt: 'Het bruidspaar was niet echt enthousiast om de openingsdans te doen. Ze hebben dit in een silhouet door een professioneel danspaar laten verzorgen, zodat het leek alsof ze dit zelf waren. Aan het eind van de dans stond achter het publiek het bruidspaar op de bar, werd direct de feestmuziek ingestart en was het partytime! We wensen ieder bruidspaar veel liefde toe, geniet van deze unieke dag!'

Is zalencentrum De Brug en/of De Kiem jullie trouwlocatie? Lees meer informatie op deze pagina en maak vrijblijvend een afspraak!

Terug naar overzicht