Voor jouw bruiloft: Puur & Zuiver

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Puur & Zuiver.

Vooral als bruid sta je de hele dag in het middelpunt van de aandacht. Je zult ongetwijfeld stralen in de zorgvuldig door jou uitgekozen jurk, maar hoe fijn is het als je huid dan ook met je mee straalt? Bezoek voorafgaand aan de bruiloft een schoonheidsspecialiste, zodat je huid optimaal verzorgd is. Karine van Salon Puur & Zuiver helpt je hier graag bij! 'Mijn interesse voor beauty is er altijd al geweest, zodoende heb ik me ingeschreven voor de opleiding Schoonheidsspecialiste. Ik heb zelf altijd een onrustige huid gehad en door middel van de juiste producten en advies vanuit de opleiding is mijn huid totaal veranderd. Dit heb ik doorgevoerd in mijn salon, welke ik in november 2014 ben gestart.'

Puur & Zuiver staat in het teken van pure, natuurlijke producten die de huid verbeteren. Niet alleen pure producten, maar ook voeding speelt hier een rol in. Een mooie huid komt namelijk ook van binnenuit. 'De gezichtsverzorging en make-up die ik gebruik in de salon zijn 100% natuurlijk. In mijn salon vind ik het belangrijk natuurlijke schoonheden te benadrukken en te versterken met mijn pure en zuivere producten', vertelt Karine enthousiast.

Foto: Karine van Puur & Zuiver

 

'Het allerleukste vind ik huiden weer terug in balans krijgen. Ik zie veel huiden met rosacea, couperose en acne. Het mooiste is om deze huid weer rustig te krijgen en het gewenste resultaat van de klant te behandelen. Hier word niet alleen ik blij van, maar ook de klant. Een mooie huid én ontspanning, dat vind ik belangrijk.' Inmiddels biedt Karine in haar salon een breed assortiment aan behandelingen wat totaal is opgelopen tot 300 tot 500 afspraken per jaar.

Wil je voor je bruiloft naar een schoonheidsspecialist, maar ben je hier nog nooit geweest? Dan is het aan te raden geruime tijd van tevoren een keer te gaan, zodat je merkt hoe je huid hierop reageert. Karine geeft als tip: 'Doe geen dingen die je vooraf ook niet deed bij jezelf. Zorg dat je minimaal 1,5 week voor je bruiloft naar de schoonheidsspecialist gaat voor bijvoorbeeld het harsen van wenkbrauwen en het verwijderen van onzuiverheden. Zo heeft de huid nog even de tijd om te herstellen en kom je niet voor verrassingen te staan. Mijn advies is om zeker de basis gezichtsverzorging te gebruiken, zodat je huid in optimale conditie is op jouw grote dag!'

Wil je een afspraak plannen bij Karine in haar Salon Puur & Zuiver? Check dan haar pagina en website. Geniet ervan!

Terug naar overzicht