Beauty

Salon Puur&Zuiver by Karine Naaldwijk

De rustig gelegen salon Puur&Zuiver is gevestigd in Naaldwijk. Een leuk detail is dat u vanuit de behandelstoel een uitzicht naar buiten heeft. Persoonlijke aandacht en ontspanning staan centraal bij Puur&Zuiver.
  • Persoonlijke benadering
  • Pedicure -en gezichtsbehandelingen
  • Werkt met 100% natuurlijke producten
  • Gellak op handen & voeten
  • Massage

Foto's van Salon Puur&Zuiver by Karine

Informatie over Salon Puur&Zuiver by Karine

Bij Salon Puur&Zuiver kunt u terecht voor verschillende pedicure -en gezichtsbehandelingen. In de salon werken wij met het huidverbeterende merk; IK SKIN perfection. De producten zijn 100% natuurlijk en verbeteren de huid waar dit nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acné, pigmentvlekjes, fijne lijntjes, rosacea of eczeem. We doorlopen een 4-stappen programma om de perfecte huidconditie te realiseren.

Officieel verkooppunt van Creative Cosmetics

Salon Puur&Zuiver is officieel verkooppunt van Creative Cosmetics, een 100% natuurlijke make-up die verzorgend en helend werkt. Een product dat dus ook daadwerkelijk de huid verbetert. Deze producten zijn een super mooie aanvulling op je dagelijkse verzorging van de huid. Het ''plamuureffect'' wat je snel creëert met een vloeibare foundation is verleden tijd met deze foundation in poedervorm. Wil jij een mooie natuurlijke look dan is Creative Cosmetics geschikt voor jou.

Benieuwd wat voor behandelingen wij aanbieden of wanneer de salon is geopend bezoek dan de online afspraken agenda op onze website.

Corelli 4
2671 XC Naaldwijk
0643047596

Volg ons

Salon Puur&Zuiver by Karine op de kaart