Zou je 'NEE' zeggen bij een lelijke verlovingsring?

Na maanden (of jaren) van hints geven is de boodschap eindelijk helder. Je hubby plant stiekem een aanzoek en gaat je de GROTE vraag stellen. Hij probeert je ringmaat te ontfrutselen en verslikt zich bijna in het aanbod van verlovingsringen bij de juwelier.

Na wat wikken en wegen, het checken van z'n bankrekening of je het wel echt waard bent en advies van de behulpzame verkoopsters bij de juwelier, kiest hij eindelijk DE ring voor jou uit. Dit wordt 'm, hiermee gaat hij je ten huwelijk vragen. Als de ring in het doosje wordt gestopt, vraagt hij het voor de zekerheid nog eens aan verkoopster nummer 4. 'Ja, deze is prachtig! Goed uitgekozen.'

Diamonds are a girls best friend

Het moment supreme is daar, je liefje zakt op 1 knie, mompelt zenuwachtig 'Wil je met me trouwen?' en probeert onhandig het doosje uit z'n broekzak te vissen. Door je tranen heen kijk je naar de ring en .. waar is die diamant? Kim Kardashian zou de ring + man in ieder geval meteen laten terugsturen en een rechtszaak aanspannen tegen de dienstdoende juwelier.

Aan de mannen

Als je potentiële verloofde zo op je aanzoek én zorgvuldig uitgekozen ring reageert: REN! Ze is alleen maar op je geld uit en niets is goed genoeg voor deze wannabe bridezilla. Zo'n materialistische vrouw wil je toch niet naast je hebben? Ga terug naar de juwelier en vraag verkoopster nummer 4 mee uit.

Aan de vrouwen

Je hebt je aanzoek, je hebt je leuke man en je hebt een mooie ring gekregen die hij perfect voor jou vindt en met liefde voor je heeft uitgekozen. Daar kun je toch geen 'nee' tegen zeggen? (En heb je Kim Kardashian ooit wel eens zien lachen? Schijnt ze niet te doen omdat je daar rimpels van zou krijgen, SAAI!)
Zeg volmondig 'JA', schuif de ring aan je vinger en laat hem met trots aan iedereen zien. Je kunt nog genoeg zelf beslissen tijdens het regelen van de bruiloft (waaronder het kiezen van je trouwring). Dit was zijn aandeel, wees hem dankbaar. 

Hoe heeft jouw man je ringmaat achterhaald, de ring uitgekozen en het aanzoek gedaan?

Op zoek naar een verlovingsring en goed advies? Kijk dan eens bij Juwelier Vellekoop of Juwelier Roel & Sandra Bakker!

Terug naar overzicht