Het begint al bij het aanzoek: dé ring!

De man heeft zich bij het kopen van de verlovingsring moedig door het veelzijdige aanbod bij de juwelier gewerkt om de mooiste ring voor zijn aanstaande uit te zoeken.

Na het volmondige JA op dé vraag, begint het organiseren van jullie mooiste dag. En weer begint de zoektocht, maar nu naar de mooiste trouwring. De druk ligt hoog, want deze ring draag je voor de rest van je (huwelijks)leven en is het zichtbare bewijs van jullie liefde voor elkaar. Je wilt daarom een weloverwogen keuze maken. Hoe fijn is het om dit thuis in je eigen vertrouwde omgeving te doen, op een tijdstip wanneer het jullie uitkomt?!

Trouwring-ontwerpmodule

Jacqueline Simonis van Rings of Love Trouwringenkomt met de nieuwste collectie trouwringen bij jullie thuis en helpt jullie met veel liefde, passie en plezier. Door haar jarenlange ervaring voorziet ze jullie van vakkundig en technisch advies bij de zoektocht naar de perfecte trouwring.

Een trouwring wordt gedragen als teken van huwelijkstrouw, vandaar dat een trouwring geen begin en geen einde kent. Dit staat symbool voor een lang en gelukkig huwelijk.

Het is erg belangrijk om de ring aan je hand te zien én te voelen, zodat je weet of de kleur, pasvorm, breedte, dikte en afwerking goed bij je passen. Met de Rings of Love-ontwerpmodule kan iedere ring uit de collectie naar jullie wens worden aangepast, zodat het echt júllie unieke liefdesringen worden.

Jacqueline vertelt vol passie meer over haar schitterende ringen: 'Trouwringen zijn heel erg persoonlijk, smaken verschillen. Gelukkig maar, want daardoor kan ik mijn bruidsparen voorzien van hun eigen liefdesringen en heb ik nog nooit twee keer dezelfde set trouwringen besteld voor de bruidsparen. Niet iedere ring is geschikt om een leven lang te dragen, dus denk goed na over je keuze en laat je goed adviseren door een trouwringspecialist.'

Handige tips

Bij Rings of Love begint een trouwring vanuit een buis, die overal even sterk is. Dit zegt iets over de kwaliteit en duurzaamheid van trouwringen. De kleur van de ring hangt af van je smaak en hoe het staat. Goud is van nature geel. Als je kiest voor witgoud wordt hier o.a. palladium aan toegevoegd en bij roségoud is dat o.a. brons.
Goud is van nature 24 karaat, maar omdat dit te zacht is om sieraden van te maken, worden er hardere metalen zoals zilver of koper aan toegevoegd. Alle Rings of Love trouwringen zijn gemaakt van minimaal 14-karaat, wat de wettelijke grens is om het goud te noemen.

Foto: Ringen uitzoeken aan jullie eigen eettafel

 

Trouwringen zijn leverbaar in veel prijsklassen, echter besteden bruidsparen in Nederland gemiddeld €1500,- aan een set trouwringen. De prijs is afhankelijk van het gewicht edelmetaal en dit wordt bepaald door jullie ringmaat, de kleur, de breedte, de dikte en het aantal gewenste diamantjes. De ring kan van diverse edelmetalen gemaakt worden. Naast goud wordt bijvoorbeeld gekozen voor palladium, titanium of platinum. Het gebeurt daarnaast steeds vaker dat de ringen niet als set aangeschaft worden, maar ieder een eigen ring uitkiest. Zo kunnen jullie de mooiste ringen uitzoeken, passend bij jullie budget en smaak.

Er komt heel wat bij kijken om dé unieke en voor jullie perfecte trouwring te vinden. Een ring moet je aan je hand zien en voelen. Laat je vakkundig informeren en adviseren door Rings of Love Trouwringen, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Jacqueline helpt jullie graag bij deze leuke zoektocht. Ze neemt ook nog iets lekkers mee voor bij de koffie/thee! Plan minimaal 4-6 maanden in voor het maken van een afspraak.

Fotocredits trouwringenkistje:  Fotografie Gülten Hamidanoglu

Terug naar overzicht