Fotolocaties in het prachtige Westland

Je bruiloft is één van de mooiste dagen van je leven. Na afloop van deze dag zijn de foto’s een heel waardevolle herinnering aan deze dag. Gewilde fotolocaties zijn locaties in de vrije natuur; denk aan het strand, de duinen, het bos en parken. Regio Westland heeft dit allemaal!  

De natuur in het Westland 

De mooiste en schoonste stranden van Nederland vind je in het Westland. De stranden van ’s-Gravenzande en Monster zijn wijds en netjes, kortom; een prachtige fotolocatie. Je kunt ook uitwijken richting Hoek van Holland. Dit strand heeft meer officiële trouwlocaties en er is een groot stuk duin waar je vrij kunt wandelen en foto’s kunt maken. Misschien duikt er op één van de trouwfoto’s wel een konijn of een vos op. Over uniek gesproken!  
Het Staelduinse bos is een prachtige fotolocatie. Dit natuurlijke ’s-Gravenzandse bos is het grootste bos in de omgeving en biedt een willekeur aan oude bomen, heuvels, trappen, bunkers en paden. Het Prinsenbos in Naaldwijk is een andere prachtige locatie in het Westland. Een klein meertje, met een strookje zand omring door bomen. Er zijn mooie steigers, hutten, kleine paadjes en bruggetjes. Genoeg prachtige plekken voor een variëteit in foto’s.  

 
Kassen 

De meest unieke shots kun je toch wel maken in of rondom de kassen, hét visitekaartje van het Westland. De kassen vind je in grote getalen in het Westland en vrijwel iedere Westlander heeft hier wel een persoonlijke band mee. Iedereen kent tuinders, heeft in de kassen gewerkt of is zelf tuinder. Een unieke en gewilde locatie voor een prachtige fotoshoot. Foto’s in een grote ruimte, met veel glas, bloeiende bloemen en veel kleur. De ideale plek voor je trouwfoto’s.  
Wil je graag foto’s maken in een kas, maar ken je geen tuinder? Veel tuinders zijn bereid om hun kas uit te lenen of te verhuren voor een speciale gelegenheid als deze. Kies een tuinder met de bloemen of planten naar jouw voorkeur en durf te vragen!  
 
Wat is voor jou de perfecte fotolocatie?  

Terug naar overzicht