Voor jouw bruiloft: Eventliner Tours

Voor jouw bruiloft ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers. Zij zorgen er samen met jullie als stralend middelpunt voor dat jullie mooiste dag écht onvergetelijk wordt. Daarom stellen deze topleveranciers zich hier aan je voor. Deze keer: Eventliner Tours.

De broers Chris en Lorenzo zijn de gezichten achter Eventliner Tours. Voor de ondernemende broers is niks te gek. Ze dachten op een dag: we kopen een touringbus. Daarna was het hek van de dam. 'Een aantal jaar geleden konden we een touringbus op de kop tikken. Het begon met ritjes naar festivals en schoolreisjes, maar al snel was het tijd voor extra bussen. Het verzorgen van vervoer voor bruiloften is er met de jaren bijgekomen. De ritten voor bruiloften komen het meeste voor in de periode van mei tot augustus. Met regelmaat vervoeren we de gasten, met of zonder het bruidspaar. Vooraf verzorgen we ook vaak de ritten voor vrijgezellendagen, altijd één groot feest!', aldus Chris.

'Elke rit is weer net zo leuk als de eerste.'

Bekend van tv

Chris en Lorenzo vinden na al die ritten toch nog elke rit weer net zo leuk als de eerste. 'Elke rit is weer anders en daardoor kom je ook vaak op verschillende, bijzondere en mooie locaties. We krijgen geen hele vreemde wensen, het gaat erom dat het vervoer van het bruidspaar en de gasten tiptop en naar wens wordt uitgevoerd. Wel hebben we het afgelopen jaar al aan wat TV programma's meegedaan waar we van tevoren niet vanaf wisten. Zoals bijvoorbeeld 'Married at First Sight' en recent 'Wie heeft de mooiste Bruiloft?' van Mike de Boer. Altijd leuk om de dag weer terug te zien.' (Bekijk hier de aflevering van 24-09-2018)

Eventliner bij 'Wie heeft de mooiste bruiloft'
Foto: Eventliner bij 'Wie heeft de mooiste bruiloft'
Eventliner bij 'Wie heeft de mooiste bruiloft'
Foto: Eventliner bij 'Wie heeft de mooiste bruiloft'


'Wat het geheim van goed trouwvervoer is? Duidelijk van tevoren communiceren wie contactpersonen (en/of ceremoniemeesters) voor de heen en terugweg zijn voor het vervoer. Ook is het handig om de informatie en wensen van het bruidspaar goed door te nemen. Dan heeft het bruidspaar hier zelf op de trouwdag geen omkijken meer naar.'
Chris en Lorenzo helpen je graag tijdens jullie mooiste dag!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Eventliner Tours of direct een afspraak plannen? Neem dan gerust contact op! De contactgegevens vind je op deze bedrijfspagina op TrouweninWestland.

Terug naar overzicht