Beauty

Beauty by Shelly Den Hoorn

Voor moderne, creatieve en romantische bruidskapsels & prachtige bruidsmake-up vraag je haarstyliste en visagiste Shelly.
  • Creatief en ervaren in het maken van bruidskapsels én make-up
  • Proefmake-up en proefkapsel bij jou op locatie
  • Gezellige, eigen salon in Den Hoorn

Foto's van Beauty by Shelly

Informatie over Beauty by Shelly

Mijn naam is Shelly Koene, gediplomeerd Make-up & Hair artist. Naast mijn all round kappersopleiding ben ik me gaan specialiseren in het vak visagie door middel van de bekende visagieopleiding Mieke Petiet in Amsterdam. Na het eerste jaar werd ik genomineerd voor de Gruppo Select en leerde hierdoor nog meer kneepjes van het vak kennen en heb dit met succes in 2009 afgerond. Hierna heb ik mijn eigen salon Shelly's Hair & Visagie opgericht.

Bruidskapsel en bruidsmake-up

Shelly’s Hair & Visagie verzorgt graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis op één van de mooiste dagen van jouw leven.
Het is niet alleen van belang dat je bruidskapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed en stevig zit en bij jouw persoonlijkheid past zodat je er de hele dag (en avond) plezier van zult hebben.
Ook is er een mogelijkheid om met behulp van haarstukken jouw trouwkapsel net dat beetje extra glamour en uitstraling te geven. De combinatie van een prachtig bruidskapsel en de mooiste bruidsmake-up zal er voor zorgen dat je dit zult uitstralen op jouw trouwdag!

Try out

Ongeveer 4 tot 8 weken van te voren plannen we een try out in. Op deze dag gaan we samen bekijken wat je wensen zijn voor het bruidskapsel en bruidsmake-up. De proefsessie vindt plaats in de salon van Shelly’s Hair & Visagie. En op aanvraag bij jou thuis. (Het is handig om wat plaatjes te verzamelen van bruidskapsels en bruidsmake-up die je mooi vindt.)
We bekijken de jurk, jouw voorbeeldfoto´s van kapsels en make-up, zodat alles een mooi geheel zal vormen. Vervolgens zullen we het proefkapsel en proefmake-up aanbrengen totdat het geheel naar jouw wens is.

De trouwdag zelf

Op deze dag kom ik bij jou thuis of op gewenste locatie. Geen stress dat je van te voren nog naar de kapper moet. Maar lekker rustig thuis in je eigen omgeving. We spreken ruim op tijd af zodat er voldoende tijd is om je klaar te maken voor deze bijzondere dag. Mocht er hulp nodig zijn bij het aankleden dan is dit ook een mogelijkheid.
Ook is het mogelijk dat het haar en make-up van bijvoorbeeld je (schoon)moeder, (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen verzorgd wordt.
Daarnaast heb ik veel ervaring met het invlechten of opsteken van de bruidsmeisjes!

Shelly’s Hair & Visagie werkt door heel Zuid-Holland, op elk gewenst adres. Reiskosten worden pas in rekening gebracht buiten een straal van 10 kilometer vanuit Den Hoorn.

Zwethkade Zuid 19
2635 CV Den Hoorn
06-12805305

Volg ons

Beauty by Shelly op de kaart