Bloemwerk

Bloemdesign by Corrine Lievaart Naaldwijk

Bloemdesign staat voor eigenzinnige, mooie arrangementen voor elke gelegenheid waarbij bijzondere bloemen eruit mogen springen
  • Eigenzinnige, mooie arrangementen voor elke gelegenheid
  • Voor bruidsboeketten, corsages, bruidsauto en overig
  • Persoonlijk op u afgestemd

Foto's van Bloemdesign by Corrine Lievaart

Informatie over Bloemdesign by Corrine Lievaart

Bloemdesign staat voor eigenzinnige, mooie arrangementen voor elke gelegenheid waarbij bijzondere bloemen eruit mogen springen. Creativiteit met bloemen, planten en organische materialen zijn de grote drijfveren. Hiermee ruimtes een totale, warme uitstraling geven is iedere keer weer een geweldig mooie uitdaging.

Een trouwdag is voor het bruidspaar een prachtige en onvergetelijke dag. Bloemen mogen hier uiteraard niet op ontbreken en zorgen op deze bijzondere dag voor de puntjes op de ā€˜iā€™. Denk bij het bloemwerk niet alleen aan het bruidsboeket, maar ook aan de (pols)corsages voor de daggasten, boeket en/of corsages voor de eventuele bruidskinderen, versieringen op de bruidsauto, bij u of uw ouders thuis, in de kerk en op de feestlocatie.

Persoonlijk op u afgestemd

In een persoonlijk gesprek vooraf bespreken we graag samen met het bruidspaar wat de smaak en wensen zijn, zoals de favoriete bloemen en kleuren, maar kijken we bijvoorbeeld ook of dit past bij de trouwkleding zodat op de trouwdag alle bloemen en kleuren op elkaar afgestemd zijn.

Bedrijfsvideo Bloemdesign

Opstalweg 41
2671 LX Naaldwijk
06-11277647

Volg ons

Bloemdesign by Corrine Lievaart op de kaart