Catering

Cocktail Creators Naaldwijk

Met Cocktail Creators maken we heerlijke cocktails. Door het gebruik van verse producten, huisgemaakte siropen, cordials en scrubs krijg je de beste smaak. Het mixen van verschillende dranken met hun unieke eigenschappen geeft verrassende smaak sensaties.
  • Voor elke gelegenheid is er een perfecte cocktail
  • Geschikt voor diverse feesten en partijen
  • Uniek op een bruiloft of vrijgezellenfeest

Foto's van Cocktail Creators

Informatie over Cocktail Creators

Heb je binnenkort een feestje te vieren? Wij maken lekkere cocktails voor elke gelegenheid. Cocktails zijn er in vele soorten en maten. En bij elke gelegenheid past een andere cocktail. Bij Cocktail Creators maken wij een menu dat perfect aansluit bij jou gelegenheid. Om de zorgen voor een unieke smaak en de beste kwaliteit maken wij zelf siropen, scrubs en infusions. Persen wij alle sappen vers.

Wij zorgen op jouw event voor een uniek cocktailmenu speciaal op jou wensen afgestemd. Heb jij een favoriete cocktail? Dan maken wij die natuurlijk ook. Ook leuk voor je bruiloft is een op maat gemaakte cocktail.

Als wij een bar op locatie leveren, dan doen wij het goed. Wij regelen de bar, de ingrediƫnten, het ijs, de glazen en goede bartenders.

Trouwerij

Gaan jullie trouwen en wil je een cocktailbar huren? Jullie bruiloft is de mooiste dag van je leven, en dan wil je natuurlijk eens goed uitpakken. Dan is een cocktailbar op je bruiloft zeker iets wat niet mag ontbreken. Cocktails passen perfect bij een feestelijke dag. Wij maken cocktails die aansluiten bij jou feestelijke dag. Hebben jullie een speciale aankleding, stijl of dress-code, wij zoeken samen een naar de perfecte cocktail die aansluit bij jullie bruiloft. Hebben jullie een favoriete cocktail, dan denken wij graag mee.
Wil je meer weten? Stuur ons een mailtje met jouw wensen.

2671 GN Naaldwijk
0651742003

Volg ons

Cocktail Creators op de kaart