Bloemwerk

De Bloemendijk Honselersdijk

Sfeervolle bloemenwinkel in het centrum van Honselersdijk
  • Al jarenlange ervaring in de bloemenbranche
  • Eigen bezorgservice voor een snelle levering
  • Voor iedere smaak passend bruidswerk

Foto's van De Bloemendijk

Informatie over De Bloemendijk

Als bruidspaar ben je het stralende middelpunt op de mooiste dag van je leven! En daar mogen bloemen natuurlijk niet bij ontbreken.

Bij De Bloemendijk verzorgen wij complete bloemdecoraties voor bruiloften, die met veel gevoel voor stijl en kleurgebruik worden samengesteld. Wij vinden het belangrijk dat alle onderdelen prachtig op elkaar zijn afgestemd;
* het bruidsboeket * corsages * bruidsmeisjes * bruidsjonker * strooibloemen * de autoversieringen * de eettafels * de entree * de trouwzaal * de kerk- en/of de feestzaal.
De afbeeldingen zijn slechts een idee. Een idee is een indruk om mee te beginnen en te combineren. Kom dan geheel vrijblijvend even langs om in onze boeken te kijken dan helpen wij jullie op weg naar een perfecte dag!

Bruidsboeket

Het bruidsboeket weerspiegelt de stijl van de bruiloft. Er zijn verschillende soorten bruidsboeketten, zoals de klassieke biedermeiervorm, de waterval, het brusselse bruidsboeket (staafvorm), een veldboeketje of een bruidstasje. Iedere bruid heeft haar eigen smaak en het is dan ook belangrijk dat het een unieke schikking wordt, helemaal op maat gemaakt naar haar persoonlijke wensen.

Corsages

De bijpassende corsage voor de bruidegom maakt er één mooi geheel van. Deze corsage is duidelijk specialer dan die van de familieleden en gasten.

Aankleding

Het vervoer van het bruidspaar wordt door bloemen extra feestelijk. Afhankelijk van de type bruidsauto, autobus, motorfiets of koets zijn er veel verschillende soorten aankleding mogelijk. Zo kan er een bloemstuk op de grill bevestigd worden, op de voor- en/of achterbumper, op de motorkap, de spiegels, de antenne, of op de hoedenplank. Bij auto's met een lange motorkap, zoals een rolls royce is een bloemenguirlande in een V-vorm een prachtig gezicht. Wij zorgen voor een professionele ondergrond, waardoor schade aan het vervoermiddel wordt voorkomen.

Bloemstukken in de trouwzaal, kerk of feestgelegenheid maken het feest gewoon af.

Natuurlijk kijken we bij De Bloemendijk samen met het aanstaande bruidspaar naar het budget. Wij maken bloemversieringen van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid.

Dijkstraat 31
2675AV Honselersdijk
0174 - 621289

Volg ons

De Bloemendijk op de kaart