Entertainment & Muziek

De Jukebox drive-in show De Lier

Deze drive-in show is van alle markten thuis met de unieke Jukebox als blikvanger !
  • Een unieke discobar waarin een echte jukebox wurlitzer 1015 is verwerkt
  • De interactie met het aanwezige publiek zorgt voor een gezellige ongedwongen sfeer
  • Gezellige karaokeshow mogelijk!

Foto's van De Jukebox drive-in show

Informatie over De Jukebox drive-in show

Een bruiloft is waarschijnlijk een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Op deze dag moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Bovendien wil je er zelf optimaal van genieten. Na een zenuwslopende dag vol festiviteiten is het dan zo ver: het bruiloftsfeest. Bruiloft DJ Ronald van Loon is met zijn Jukebox Drive-In Show dé perfecte bruiloft DJ.

Dé garantie voor een geslaagde bruiloft

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw bruiloft? Maak dan snel kennis met Ronald van Loon. Ronald heeft meer dan 25 jaar ervaring als bruiloft DJ. Met een breed repertoire aan gouwe ouwe, nieuwe hits en natuurlijk jouw eigen favoriete plaatjes weet bruiloft DJ Ronald van Loon als geen ander hoe hij de voetjes van de vloer krijgt.
Ook voor jullie 12,5 of 25 jarig huwelijksfeest is de Jukebox Drive-in Show de perfecte keuze. Alle gasten, van jong tot oud, zullen de dansvloer vullen en dansen op het uitgebreide repertoire van DJ Ronald. Wat dacht je van een themafeest met alleen maar nummers uit de jaren 60, 70, 80 of 90? Alles is mogelijk!

Drive-in show met licht en geluid

De Jukebox Drive-in Show van Ronald van Loon is de ideale all-in oplossing voor iedere bruiloft en Ronald beschikt over een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie.

Wil je meer informatie over de kosten en mogelijkheden? Neem dan contact op!

Leeuweriklaan 41
2678 WV De Lier
06 - 42757557

Volg ons

De Jukebox drive-in show op de kaart