Trouwlocaties

Dreams Beachhouse Ter Heijde

Trouwplannen? Wat is er dan romantischer dan trouwen op het strand? En dan natuurlijk liefst op een bijzonder mooi plekje en met aandacht voor je persoonlijke wensen. Geniet met je voeten in het zand van jullie bijzondere moment samen.

Foto's van Dreams Beachhouse

Informatie over Dreams Beachhouse

Bij Dreams Beachhouse kun je een onvergetelijke dag beleven van de ceremonie tot aan een bruisende feestavond. De uitstraling, indeling en sfeer van Dreams Beachhouse zijn uniek en daarbij is het eten heerlijk. Bij mooi weer is het natuurlijk geweldig om de ceremonie op ons sfeervolle terras te houden. En bij slecht weer? Dan gaan we naar binnen, net zo bijzonder en intiem.

De bruidstaart, de borrel en receptie, het diner met een gezelschap of een lekkere ongedwongen barbecue en daarna een feest, alles kan. De dag en/of avond is geheel naar eigen wens in te vullen. Er zijn slaapplaatsen in de buurt voor gezelschappen die van wat verder weg komen.

Je kunt bij ons reserveren voor groepen vanaf 15 tot 150 personen. Of je het feestgebeuren aan ons over laat of een weddingplanner alles van A tot Z laat regelen, het kan allemaal. Wij organiseren de catering en indien gewenst de decoratie. Wil je een band of DJ op je feest, ook dat is te regelen. Hou je van een ongedwongen sfeer, met voetjes in het zand, of op je mooie schoenen voor deze speciale dag… doe je ding!

Volg ons

Dreams Beachhouse op de kaart