Weddingplanners & Trouwambtenaren

Frederiek Klop Maassluis

Gespecialiseerd in het organiseren van unieke bruiloften, lever ik een bijdrage aan het bedenken van een concept voor de bruiloft, het zoeken van en onderhandelen met leveranciers, het maken van de planning en niet geheel onbelangrijk het bewaken van het budget.
  • Bruiloftsorganisatie van A tot Z
  • Jarenlange ervaring in de trouwbranche
  • Gedreven team om jullie bruiloft tot een feestelijk einde te brengen

Foto's van Frederiek Klop

Informatie over Frederiek Klop

Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Ieder bruidspaar is uniek en verdient een eigen ‘eigen’ dag. Als weddingplanner streef ik ernaar de unieke en persoonlijke kleur van het bruidspaar tot uiting te laten komen op de mooiste dag van jullie leven.

Om jullie mooiste dag te verwezenlijken, dient alles tot in de puntjes voorbereid te zijn. De locatie, het vervoer, de bloemen, decoratie, entertainment er komt nogal wat kijken bij de organisatie van deze dag.

Gun jezelf het gemak van een weddingplanner of een ceremoniemeester voor één dag en geniet van een perfect georganiseerde bruiloft. Een intieme huwelijksdag of een grootse bruiloft met een knallend feest? Als gediplomeerd weddingplanner ben ik in staat om op persoonlijke, creatieve en inspirerende wijze samen met jullie, jullie droombruiloft te verwezenlijken!

Specialisatie: unieke bruiloften!

Gespecialiseerd in het organiseren van unieke bruiloften, lever ik een bijdrage aan het bedenken van een concept, het zoeken van en onderhandelen met leveranciers, het maken van de planning en niet geheel onbelangrijk het bewaken van het budget.
De diensten:
- Bruiloftsorganisatie van A tot Z
- Enkele onderdelen van de bruiloft
- Ceremoniemeesterschap
- Weddingconsult

Jullie beslissen zelf waar jullie de kennis en creativiteit van mij voor inzetten. Wat jullie ook verwachten, ik kan het realiseren!
Voor bruiloften in het buitenland, aankleding van locaties en de organisatie van themafeesten ben ik ook de ideale partij!

Lorentzdreef 1
3146 BK Maassluis
06 27 52 47 48

Volg ons

Frederiek Klop op de kaart