Foto & Video

Joyce de Vries Bruidsfotografie Hoek van Holland

Ongedwongen bruidsfotografie op documentaire wijze, zodat jullie worden vastgelegd hoe jullie écht zijn.
  • Diverse pakketten mogelijk, voor ieder wat wils
  • Een loveshoot van tevoren is de ultieme manier om elkaar beter te leren kennen en te wennen aan de camera
  • Heeft al veel diverse bruiloften meegemaakt en vastgelegd

Foto's van Joyce de Vries Bruidsfotografie

Informatie over Joyce de Vries Bruidsfotografie

Heerlijk ongedwongen

Bij alle fotoshoots die ik doe werk ik op documentaire wijze. Dit betekend dat ik jullie je gang laat gaan en ik vast leg wat er gebeurd. Zo krijg je leuke foto's in het moment en foto's waar jullie opstaan zoals jullie zijn. Niet iedereen is even gemakkelijk voor de camera, dus is het belangrijk dat jullie jezelf voelen. Daarom zet ik jullie niet neer, maar laat ik jullie doen waar jullie je goed bij voelen voor de leukste foto's.

Kennismaken

Kennismaken begint natuurlijk met een gesprek. Hierbij kunnen we elkaar een beetje leren kennen en komen jullie er al snel achter of het klikt. Tijdens dit gesprek vertellen jullie mij al jullie wensen voor de bruidsreportage. Om de foto’s er goed uit te laten zien is het belangrijk dat jullie je wel op je gemak voelen bij mij. Ik kom bij jullie thuis en neem dan meteen een trouwboek als voorbeeld mee. Mocht de afstand te groot zijn, dan kan er altijd een gesprek via Skype of FaceTime geregeld worden.

Bruidsreportage

Op deze dag zelf maak ik natuurlijk een hele bruidsreportage van de dag. Ik doe dit op documentaire wijze. Een manier om de dag op een echte manier vast te leggen. Door niet alleen de kijken naar de perfecte momenten, maar ook de imperfecte krijg je een echte representatie van jullie dag. Ik ga op zoek naar tussen- en onbevangen momenten. Momenten waar jullie niet bewust zijn van de camera en ik jullie op jullie meest natuurlijke manier vast kan leggen. Ik reserveer de hele dag voor jullie. Mochten jullie last-minute toch nog beslissen dat één uur party-fotografie niet genoeg is, dan blijf ik nog even*.

Foto’s

Het gaat natuurlijk allemaal om de foto’s. Ik maak een selectie en ik doe de nabewerking. De beelden lever ik bij jullie af op een USB-stick.

Starduststraat 1
3151 JE Hoek van Holland
0642974600

Volg ons

Joyce de Vries Bruidsfotografie op de kaart