Beauty

Kapsalon Haar En Zo 's-Gravenzande

Bruidskapsels en bruids make-up op 1 plek, gecreëerd door specialisten in het vak.
  • Bruidskapsels voor bruid én bruidegom
  • Haar én make-up op 1 plek verzorgd, met de beste specialisten en producten
  • De proefsessie in de salon, op de dag van de bruiloft bij jou thuis

Foto's van Kapsalon Haar En Zo

Informatie over Kapsalon Haar En Zo

Trouwen?

Haar En Zo staat klaar voor bruid en bruidegom. In de salon is voldoende fotomateriaal aanwezig zodat wij het bruidspaar een passend advies kunnen geven voor deze bijzondere dag.

Bruidegom

Knippen ongeveer 1 à 2 weken voor de trouwdag. De dag voor de bruiloft: contouren en nekharen bijwerken. Op de trouwdag: maken we je kapsel helemaal trouwdag ready met gel, wax etc..

Bruid

Het bruidskapsel ontstaat tijdens een proefkapsel. Dit proefkapsel wordt 6 weken voor de trouwdag gecreëerd in de salon. Op de trouwdag: komen we aan huis om het kapsel perfect te maken.

Bruidsmake-up

Haar En Zo is sinds 2009 ook gespecialiseerd in het aanbrengen van professionele (bruids)make-up. Binnen het kappersvak staan haar en make-up dan ook dicht bij elkaar en die toevoeging wil Haar En Zo graag met je delen. Wij geven je graag een juist kleuradvies.

Op de meest bijzondere dag van je leven wil je er helemaal top uitzien. Bij ons in de salon kunnen wij haar en make-up goed op elkaar afstemmen. Het voordeel is dat haar en make-up door één persoon wordt verzorgd op locatie of bij je thuis. Op deze manier begint deze bijzondere dag relaxed en heeft Haar En Zo alle tijd voor je.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op!

Langestraat 23
2691 BB 's-Gravenzande
0174 440309

Volg ons

Kapsalon Haar En Zo op de kaart