Entertainment & Muziek

Komfort and Joy Kwintsheul

Schitterend zangduo met een veelzijdig repertoire, om op hun manier een muzikale toevoeging te geven aan jullie mooiste dag.
  • Mooie combinatie van zangstemmen
  • Unieke toevoeging bij de trouwceremonie
  • De juiste muziek, passend bij jullie wensen

Foto's van Komfort and Joy

Informatie over Komfort and Joy

Komfort & Joy bestaat uit Jolentha Zaat en Koos Sekreve, beiden uit het Westlandse dorpje Kwintsheul. Het duo bestaat sinds september 2015, maar in de afgelopen jaren hebben zij al veel samen opgetreden. Hun eerste gezamenlijke optreden was in de musical De Man van La Mancha, waar Koos Don Quichot speelde en Jolentha Dulcinea. Ook stonden zij samen in de opera Carmen, waarin Koos als Toreador de verleidelijke Carmen voor zich wist te winnen. Het hoogtepunt van dit duo is toch wel het optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. In die prachtige concertzaal speelden en zongen zij de hoofdrollen in de opera Die Dreigroschenoper, in samenwerking met onder anderen Janne Schra, Sven Ratzke en dirigent H.K. Gruber.

De Mooiste dag van jullie leven?
Geef uw bruiloft net dat beetje extra met een live optreden van Komfort&Joy. In overleg met het bruidspaar kiezen wij passende nummers uit, geen verzoek is ons te vreemd. Populair of klassiek, gevoelvol en ingetogen, alles is mogelijk.
Wij weten uit ervaring dat wanneer een familielid of kennis iets muzikaals brengt, dat dat een meerwaarde geeft aan het feest/plechtigheid. Indien gewenst kunnen wij hierbij ook ondersteuning bieden in de vorm van repeteren en uitvoeren.

T Hoogje 1
2295 HZ Kwintsheul
06 - 814 958 12

Volg ons

Komfort and Joy op de kaart