Foto & Video

Leef Foto & Film Wateringen

Mijn stijl wordt beschreven als puur, echt en met een vleugje fine art. Ik ben relaxed en stel jullie op je gemak. Natuurlijke, echte reportage van jullie allermooiste dag, dat is mijn vak. Daarnaast barst ik van energie en ben ik sociaal en gedreven!
  • Een 2nd shooter bij de ceremonie
  • Prive pagina op mijn website met sneakpreview binnen 48 uur!
  • Weinig poseren, met échte foto's als resultaat
  • Inclusief prachtige bewaardoos met sneakpreview fotoalbum en foto's op USB!
  • Ook filmen op jullie bruiloft? Vraag naar de mogelijkheden!

Foto's van Leef Foto & Film

Informatie over Leef Foto & Film

'Een bruiloft van 15uur lang? Geen probleem. Een stoere, sportieve fotografe met een Duracel-batterij inside. Dat is Maria. Na de sportacademie te hebben gedaan besloot ze om haar hart te volgen en het roer om te gooien. Ze heeft studies gevolgd aan de fotoacademie in Amsterdam en is fulltime bezig met fotografie.' -Liefdesmomenten

Aangenaam kennis te maken: LEEF Foto & Film

Fotografie op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Als bruidsfotograaf leg ik jullie mooiste dag vast in een reportage, waarbij de sfeer, jullie dierbaren, kleine details en natuurlijk jullie zelf centraal staan. Mijn stijl wordt beschreven als puur en echt, met een vleugje fine art. De fotoshoot gaat zoveel mogelijk natuurlijk en puur. Zo stel ik jullie op jullie gemak en maken we échte foto’s. Er wordt zo weinig mogelijk geposeerd, dit moment is immers vaak het enige moment op de dag dat jullie nog even samen, van elkaar kunnen genieten zonder dat alle ogen op jullie gericht zijn. Van dit moment genieten we dan ook vol op én maken we gebruik van. De rest van de dag ben ik vrijwel onzichtbaar en ga ik op in de daggasten. Het beste compliment zo’n dag voor mij is dat ze me niet hebben gezien! Jullie herinnering is de bruiloft vanuit mijn ogen.

Buitenland Bruiloft

Ga je trouwen in het buitenland? Super tof en ook daar heb ik ervaring mee! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Fotoboeken

Ook kun je een hoogwaardig, prachtig fotoalbum door mij laten maken waarvan je zelf mag bepalen welke foto’s erin komen en kun je kiezen uit verschillende covers zoals hout, kurk, linnen en leer. Na de bruiloft krijg je binnen maximaal 48 uur de eerste sneak preview op je eigen persoonlijke pagina op mijn website, deze kun je bekijken dmv een wachtwoord in te voeren die je kunt geven aan wie je ook wilt. Je krijgt ook nog eens 50,- korting als je het fotoboek direct boekt!

Kijk voor een impressie van mijn werk op: https://leeffotofilm.nl/portfolio.

de Colman 19
2291JK Wateringen
0623552297

Volg ons

Leef Foto & Film op de kaart