Catering

Lekkers van Loes 's-Gravenzande

Heerlijke catering op maat, voor iedere partij.
  • Luxe lunch tijdens de bruiloft, zonder zelf broodjes te smeren
  • Lekkers van Loes kan op verzoek blijven om de lunch te serveren
  • Op zoek naar een heerlijk en origineel hapje tijdens de borrel? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Foto's van Lekkers van Loes

Informatie over Lekkers van Loes

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Marloes Zwinkels, echte Westlandse, altijd bezig met het bereiden van eten, verzorgend, houd van gezelligheid en maak het mensen graag naar hun zin. Met ‘Lekkers van Loes’ heb ik mijn droom verwezenlijkt.

Na jaren lang ervaring in de slagerij, slagersvakschool en (traiteur) cursussen te hebben gevolgd weet ik hoe je goed met verse producten om moet gaan en daar 'lekkers' van kunt maken.
Mijn passie is het maken en serveren van delicatessen hapjes bij wat u maar te vieren heeft. De combinatie van verse producten en creativiteit resulteert in een diversiteit van hapjes. Dit kan geheel naar eigen wens of op advies. Ik vind dat het eten er mooi uit moet zien, maar ook draait het bij mij om de lekkere smaak. Daar ga ik vol voor. Ik kijk goed om me heen en haal overal ideeën uit. Daar geef ik mijn eigen creatieve, ‘lekkere’ draai aan. Aan ‘steeds hetzelfde’ heb ik een hekel. Ik blijf altijd vernieuwen.

Heerlijke hapjes op jullie bruiloft

Voor elke gelegenheid en voor elke doelgroep maak ik de lekkerste happen. Wat dacht je van een heerlijke lunch terwijl jullie daggasten zich verzamelen bij je ouders? Hoeft je moeder niet meer in haar mooie jurk de broodjes te smeren. Of wat kleine hapjes tijdens de borrel of receptie, zodat de gasten niets te kort komen?
Ik ga graag met jullie om tafel en bespreek de wensen door totdat jullie hier tevreden over zijn.

Dubbel genieten

Wil je tijdens een heerlijke beautybehandeling genieten van lekkere hapjes, bijvoorbeeld samen met je vriendinnen? Boek dan het Dubbel Geniet Arrangement bij Beautysalon Barbara in 's-Gravenzande. Zij leggen je in de watten en ondertussen geniet je van een high tea verzorgt door Lekkers van Loes.

Wil je ook Lekkers van Loes op je bruiloft? Neem dan gerust contact met me op!

Hoflaan 153
2691 AS 's-Gravenzande
06 14711366

Volg ons

Lekkers van Loes op de kaart