Beauty

Lijfstijl Diëtisten Naaldwijk

Marjolein en Monique adviseren je graag en willen de drempel om naar de diëtist te gaan kleiner maken. Geen streng dieet, maar praktische en lekkere voedingsadviezen op maat.
  • Bij LijfStijl diëtisten kun je terecht voor al je vragen over voeding, voor jezelf of voor je kind.
  • Geen korte termijn crashdieet, maar juist een plan voor de lange termijn.
  • Op een gezonde manier afvallen om fijner in je vel te zitten.

Foto's van Lijfstijl Diëtisten

Informatie over Lijfstijl Diëtisten

Eten doen we allemaal, omdat het lekker en gezellig is. We staan er alleen niet altijd bij stil dat het ook belangrijk is voor onze gezondheid. Een goede gezondheid en het verminderen van klachten bij ziekte wordt namelijk mede bepaald door een gezonde voeding. Het aanleren van een gezond eetpatroon is daarom de eerste stap in de goede richting. De diëtisten van LijfStijl kunnen hierbij helpen!

LijfStijl is een jonge, professionele en frisse ondernemende diëtistenpraktijk, waar men terecht kan voor voedingsadvies en meer. Wij richten ons op een brede doelgroep waarbij iedereen met voedingsvragen welkom is. We focussen op een persoonlijke coaching en maken mensen bewust van hun eetgewoontes. We helpen ze daarmee balans te vinden het voedingspatroon en leefstijl.

Bij LijfStijl diëtisten willen we laten zien dat gezonde voeding lekker en leuk is! Geen streng dieet, maar het aanleren van een nieuwe gezonde leefstijl.

Stralend in je jurk

Op je bruiloft wil je natuurlijk stralen in je mooiste jurk. Daarnaast worden jullie op deze dag veelvuldig op de foto vastgelegd. Het belangrijkste is dat jij je lekker in je vel voelt. Wij werken met jouw samen aan een doelgericht plan voor de lange termijn, zodat je ook na je bruiloft nog tevreden blijft met je lijf.

Wil jij ook tijdens je bruiloft én daarna stralen? Neem contact met ons op, dan maken we samen met jou een plan wat bij je past!

Verdilaan 1D
2671 VW Naaldwijk
06-19181651

Volg ons

Lijfstijl Diëtisten op de kaart