Huwelijksnacht Trouwlocaties

MIJN Torpedoloods Hoek van Holland

Bij een belangrijke dag hoort een unieke locatie van historische waarde, zoals MIJN Torpedoloods.
  • Mooie ligging aan het water
  • Robuust en sfeervol monumentaal pand
  • Jong en enthousiast team met eindeloze mogelijkheden

Foto's van MIJN Torpedoloods

Informatie over MIJN Torpedoloods

Bij een belangrijke dag hoort een unieke locatie van historische waarde. De grandeur en rijke geschiedenis maken ons de meest romantische en onvergetelijke locatie voor jullie huwelijk. De dag dat jullie elkaar trouw beloven ten overstaan van familie en vrienden kan in stijl worden gevierd bij MIJN Torpedoloods. Wij zorgen dat deze dag vlekkeloos verloopt tot in de kleinste details, zodat jullie samen kunnen genieten van de meest romantische en feestelijke dag van jullie leven! Wij leggen jullie en jullie gasten graag in de watten.

Trouwceremonie

Buiten op het terras met uitzicht op de waterweg kun je elkaar het JA-woord geven. De zaal, de serre of onze zolder biedt deze mogelijkheid ook! Elkaar het JA-woord geven op een inspirerende plek als MIJN Torpedoloods, gelegen aan de haven, dat is toch bijzonder?

Fotoreportage

MIJN Torpedoloods is bij uitstek dé locatie voor een bijzondere trouwfotoshoot. De rauwe sfeer van de oude loods maakt dat jullie fotoshoot uniek, onderscheidend en persoonlijk is.

Romantiek

Rustig nagenieten met familie, vrienden & andere dierbaren kan tijdens een romantisch diner. Binnen in het restaurant of buiten op het terras. Kies je voor een uitgebreid buffet of ga je voor a-la-carte?

Een keer komen kijken?

Indien je geïnteresseerd bent in onze trouwlocatie, dan nodigen wij je graag uit om langs te komen. Wij zullen een rondleiding verzorgen langs de verschillende zalen. Onder het genot van een drankje kunnen wij de wensen en mogelijkheden doornemen. Wel adviseren we om vooraf een afspraak te maken, zodat wij de tijd hiervoor kunnen nemen. Uiteraard is dit bezoek geheel vrijblijvend. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Tot snel?!

Team MIJN Torpedoloods

Stationsweg 43
3151 HR Hoek van Holland
0174-383883

Volg ons

MIJN Torpedoloods op de kaart