Weddingplanners & Trouwambtenaren

Naoomevents De Lier

Sta je ook voor écht trouwen? Ik ben Naomi Grootscholten en Happy Founder van het weddingplanbureau NAOOMEVENTS. Ik help aanstaande bruidsparen die nog vele andere dingen aan hun hoofd hebben met de planning en organisatie van hun droombruiloft!
  • Ik sta voor écht trouwen!
  • Ik werk fulltime als weddingplanner.
  • Ik ben opgegroeid in het nieuwe tijdperk van trouwen en hierdoor kan ik die frisse blik van buitenaf garanderen.
  • Gezellig, openhartig, persoonlijk & vertrouwd.
  • Lid van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland.

Foto's van Naoomevents

Informatie over Naoomevents

WEDDINGPLANNER - ZORGELOOS GENIETEN!

Je gaat écht trouwen! Eindelijk is het tijd voor die bruiloft waarvan je altijd al hebt gedroomd. NAOOMEVENTS helpt jullie met de planning en organisatie van jullie droombruiloft!

Het is belangrijk om te weten dat jullie alle keuzes maken. Het is immers jullie bruiloft. Ik maak het maken van deze keuzes alleen een heel stuk makkelijker. Het is tegenwoordig echt geen overbodige luxe om een weddingplanner in te schakelen. Jullie hebben waarschijnlijk nog vele andere dingen aan jullie hoofd!

Helaas is de druk die bruidsparen voelen om de perfecte bruiloft te organiseren er nog steeds! In mijn ogen is het geen optreden. Trouwen gaat om het vieren van de liefde en van het leven. Of het nou om een bruiloft gaat los van alle tradities of juist met tradities. Het moet niets uitmaken!

Jullie kunnen zelf bepalen wat jullie uit handen geven. Of het nu gaat om hulp bij de gehele organisatie of alleen op de dag zelf. Het organiseren van een bruiloft is een heel karwei waar veel bruidsparen zich op verkijken. Een bruiloft is in feite een groot evenement en bij het organiseren van zo'n evenement komen heel wat uren om de hoek kijken. Ik zorg ervoor dat jullie niets vergeten. Al het geregel wordt tot in de puntjes verzorgd!

Op de website van NAOOMEVENTS kunnen jullie nog véél meer informatie vinden. En neem voor meer informatie over de prijzen contact met mij op!

Van Wijklaan 3
2678 NJ De Lier
06 - 46 80 16 41

Volg ons

Naoomevents op de kaart