Catering

PreZies Catering Honselersdijk

Jullie huwelijksfeest, PreZies zo geregeld hoe jullie dit willen!
  • Veelzijdig cateringbedrijf met ervaren medewerkers
  • Algehele verzorging, van catering tot complete aankleding
  • Heerlijk hapjes en korte communicatielijnen

Foto's van PreZies Catering

Informatie over PreZies Catering

PreZies Catering & Events is een professioneel, jong en verrassend bedrijf wat terug kan kijken op vele jaren ervaring in de cateringbranche.
Persoonlijke aandacht, creativiteit en kwaliteit zijn onze voornaamste ingrediënten voor een onvergetelijk evenement. PreZies Catering & Events verzorgt diverse cateringevenementen “PreZies” zoals u wenst, op locatie maar ook bij u thuis.

Huwelijksfeest in eigen tuin?

Met onze vakkundige medewerkers is dit geen enkel probleem. Elke locatie toveren wij om tot een schitterende feestzaal. Tevens verzorgen wij bijpassend entertainment. Wij zorgen voor de gehele inrichting een aankleding welke wij met u tot in detail besproken hebben.

Bij uw bruiloft wilt u dat uw gasten optimaal genieten en verzorgd worden. Met een gevarieerd buffet maakt u uw evenement tot in de puntjes compleet.

Hierbij serveren wij een passend dranken assortiment welke wij met u samenstellen. In overleg schenken wij ook het buitenlandse gedistilleerde assortiment naar keuze. Wij leveren de dranken inclusief glaswerk.

Heeft u een ander idee of speciale wens, dan staan wij daar uiteraard voor open. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Nieuweweg 84-b
2675 BE Honselersdijk
06 5352 6090

Volg ons

PreZies Catering op de kaart