Trouwringen & Sieraden

Rings of Love Trouwringen 's-Gravenzande

UNIEK en PERSOONLIJK: Rings of Love komt bij de bruidsparen THUIS! Wanneer het jullie uitkomt (ook avond/weekend) uitgebreid ringen passen en naar jullie wens samenstellen m.b.v. onze trouwring-ontwerpmodule.
  • Stel zelf jullie UNIEKE TROUWRINGEN samen m.b.v. onze fantastische trouwring-ontwerpmodule.
  • Kies zelf de kleur, breedte, dikte, bewerking, karaatgehalte en diamantkeuze.
  • Thuis uitgebreid en vrijblijvend ringen passen wanneer het jullie uitkomt (ook avond/weekend).
  • Weet wat je koopt en waarop te letten bij jullie zoektocht naar de perfecte trouwring.
  • Zorgen jullie voor de koffie/thee? Rings of Love neemt dan iets lekkers mee!

Foto's van Rings of Love Trouwringen

Informatie over Rings of Love Trouwringen

Met Rings of Love kom ik bij de bruidsparen thuis en adviseer ik hen bij de keuze van hun unieke trouwring. Heerlijk in alle rust in je eigen omgeving tot de perfecte keuze komen. Hoe mooi is het als ik hen met mijn opgedane vakkennis kan begeleiden en adviseren, gezellig onder het genot van een drankje en genietend van jullie enthousiaste verhalen over jullie trouwdag.

Trouwen is pure emotie: elkaar liefde en trouw beloven

Persoonlijk vind ik trouwen een toegevoegde emotionele waarde voor een relatie tussen twee geliefden. Door mijn contact met bruidsparen heeft trouwen nu ook een andere dimensie gekregen en leef ik intens mee met al mijn bruidsparen. Elke keer trouw ik toch een beetje mee als zij hun Rings of Love uitwisselen tijdens de ceremonie.

Mijn werkwijze: ik kom bij de mensen thuis

Mijn specialiteit is dat ik met mijn (dummy-)collectie bij de mensen thuis kom. Heerlijk in alle rust en in hun eigen vertrouwde omgeving alle aandacht en advies van Rings of Love krijgen. Dit kan zowel overdag als ’s avonds, maar ook in het weekend. En dat dan met behulp van die fantastische configurator, waar ik op slag verliefd op was. Dat stukje passie en enthousiasme overbrengen op mijn bruidsparen is échte liefde voor mijn werk!

Met een supertoffe trouwringconfigurator!

Met behulp van een supertoffe trouwringconfigurator kan elke ring geheel naar wens worden ontworpen, maar kun je toch de trouwring beleven door de ring aan je hand te zien én te voelen. Dat is namelijk erg belangrijk! Een jurk moet je ook aan zien en hetzelfde geldt voor een trouwring. De kleur, pasvorm, breedte, dikte en afwerking moeten bij je passen, want een trouwring draag je een (huwelijks)leven lang.

Ben je benieuwd naar het aanbod van Rings of Love? Neem dan gerust contact op!

2691 JC 's-Gravenzande
06 51664744

Volg ons

Rings of Love Trouwringen op de kaart