Foto & Video

Rolf van Koppen Fotografie Poeldijk

Picture first, then the story
  • Jarenlange ervaring in de fotografiewereld
  • Wil elke opdracht afronden met een bijzonder resultaat
  • Biedt een brede variëteit aan fotografie, niet alleen maar bruiloften

Foto's van Rolf van Koppen Fotografie

Informatie over Rolf van Koppen Fotografie

ROLF VAN KOPPEN FOTOGRAFIE

Al rond 1840 werden de eerste foto’s in Nederland gemaakt.

Sindsdien zijn er miljoenen beelden gemaakt voor de maker zelf of in opdracht van. Dit alles om een moment vast te leggen, geschiedenis in beeld te brengen, familieportret te vereeuwigen, een bedrijf te promoten, een krant te visualiseren of gewoon om een mooi moment te koesteren voor de fotograaf zelf. Tegenwoordig worden er dagelijks duizenden foto’s gemaakt door jong en oud op de meest gekke plaatsen en situaties. Iedereen kan een fotograferen, maar niet iedereen is een (beroeps)fotograaf. Het is de kunst om foto’s te laten opvallen en ze een verhaal te laten vertellen. Voor privé of zakelijke doeleinden.

Rolf van Koppen fotografeert al van jongs af aan en maakt er een kunst van om zijn passie en enthousiasme over te brengen in de beelden die vastgelegd worden door hem. Dit kan een product, object of persoon zijn, de uitdaging is elke weer om het resultaat bijzonder te maken.

In overleg met de opdrachtgever wordt er gekeken wat het doel is en de wensen van de fotografie zijn. Elk beeld vertelt een verhaal of is een deel hier van. Voor mij de kunst om dat vast te leggen en voor de kijker haar rijke fantasie er op los te kunnen laten.

Diverse mooie opdrachten zijn de laatste jaren voorbij gekomen bij Rolf van Koppen Fotografie. Bakkerij Schalke die haar webshop gevuld wilde zien met lekkernijen om van te watertanden, de Nederlandse Montessori Vereniging die met ouders een promotieboek wilde delen met sprekende en montessoriaanse beelden. Linneweever Optiek, Westland Marketing,

Wonen Wateringen, Het Hele Westland waarin wekelijks redactionele foto’s staan, projecten van Biersteker Gevel- en Daktechniek, diverse magazines voor SD Communicatie, de Jublieumkrant voor Carwash Naaldwijk in opdracht van Spontaan Communicatie en Organisatie.

En nog vele andere bedrijven, families en groepen die door Rolf van Koppen Fotografie zijn vereeuwigd.

Sinds enige tijd worden er strandshoots samen met Marieke Boon Fotografie bij camping Vlugtenburg uitgevoerd.

PICTURE FIRST, THEN THE STORY!

Irenestraat 3
2685 BZ Poeldijk
06-42301383

Volg ons

Rolf van Koppen Fotografie op de kaart