Decoratie & Verhuur

Trefzeker Maasdijk

Op zoek naar een statafel, heater, partytent of een complete bar met bediening? Dan bent u bij Trefzeker aan het juiste adres!
  • Alle facetten in huis voor een onvergetelijke dag
  • Wij nemen het werk voor u geheel uit handen
  • Van glaswerk tot een complete bar met bediening

Foto's van Trefzeker

Informatie over Trefzeker

Het moet de mooiste dag van uw leven worden. Onvergetelijk, zorgeloos en helemaal passend bij uw wensen. Bij Trefzeker weten wij als geen ander dat een bruiloft tot in de kleinste details moet kloppen. En daar zetten onze medewerkers zich dan ook voor de volle honderd procent voor in. In goed overleg met u bereiden wij alles tot in de puntjes voor. Op dé dag hoeft u alleen nog maar te genieten: van de fraai versierde feestlocatie, de smaakvolle catering, het verrassende entertainment…

Of u nu trouwt in intiem gezelschap of uitpakt met een groots feest: Trefzeker bezorgt u een onvergetelijke trouwdag.

Partyverzorging of Verhuurservice

Trefzeker biedt diverse mogelijkheden voor de bruiloft. Wij bieden een ruim assortiment aan verhuurproducten, zoals kapstokken, parasols, groendecoratie, servies, meubilair of tapinstallaties & koelingen. Hiermee zet je de puntjes op de i, bijvoorbeeld tijdens jullie ceremonie of receptie in eigen kas.
Ook kunnen wij de organisatie van uw feest uit handen nemen. De partyverzorging van Trefzeker biedt een compleet pakket, waarbij we naast een bar, aankleding en glaswerk ook het drinken, de hapjes én de bediening verzorgen.

Wilt u ook een onvergetelijke, zorgeloze trouwdag? Neem dan contact met ons op!

Transportweg 5
2676 LM Maasdijk
0174 - 643 222

Volg ons

Trefzeker op de kaart