Weddingplanners & Trouwambtenaren

Trouwen in Balans Honselersdijk

Verliefd, verloofd… van harte! En nu op zoek naar een ceremoniespreker of zelfstandig trouwambtenaar die jullie in de echt kan verbinden. Eentje die jullie huwelijk een sprankelende start geeft, persoonlijk en oprecht. Met een vleugje sfeer, schwung en een hoop liefde. Dan zit je nu goed. Welkom bij Trouwen in balans!
  • Krachtiger door maatwerk
  • Integer in het afstemmen van familiedilemma's
  • Zorg voor goede verbinding en rust tijdens een ceremonie
  • Diverse gesprekken met het bruidspaar en evt. overige belangrijke personen

Foto's van Trouwen in Balans

Informatie over Trouwen in Balans

Ceremonieel trouwen

Soms heb je wensen die een gemeente niet kan bieden. Je ziet dat steeds meer bruidsparen daarom kiezen voor ceremonieel trouwen, je hebt veel meer vrijheid. Wanneer jullie ceremonieel trouwen, dan zijn jullie vrij om jullie bruiloft helemaal naar eigen wensen in te richten. De ceremonie kan overal plaatsvinden. Willen jullie bijvoorbeeld graag trouwen op het strand, op privé terrein of in het buitenland? Allemaal geen probleem! Neem gauw contact met me op, dan bespreken we samen de benefits van ceremonieel trouwen.

Kiezen jullie ervoor om het formele gedeelte te doen (bijvoorbeeld kosteloos of goedkoop tijdstip), dan kan met ceremonieel trouwen alsnog een huwelijksvoltrekking plaatsvinden, maar dan op locatie en tijdstip naar eigen keuze of aan het loket.

Wettelijk trouwen

Het is in bijna elke gemeente mogelijk om te trouwen met een zelfgekozen trouwambtenaar. Wil jij trouwen met mij als trouwambtenaar of ceremoniespreker? Dat kan, leuk!

Per gemeente moet de gekozen trouwambtenaar wel over de juiste documenten beschikken. Ook moet de trouwambtenaar beëdigd zijn bij de rechtbank. Soms worden er voor het meebrengen van een eigen trouwambtenaar extra kosten in rekening gebracht door de gemeente. Het is eenvoudig op te vragen of en hoeveel de extra kosten zijn.

Herbelofte

Zijn jullie 10, 20, 30, 40, of zelfs 50 of 60 jaar bij elkaar of getrouwd? Dat is reden voor een feestje! Willen jullie tijdens een ceremonie nogmaals elkaar de liefde verklaren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Als ceremoniespreker kan ik tijdens dit feestje een mooie speech geven, huwelijksgeloften uitwisselen of het huwelijk voltrekken. Ook leuk om cadeau te geven tijdens een huwelijksjubileum!

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland, dat lijkt wel een sprookje… Maar niets is minder waar! Een huwelijksceremonie in het buitenland, Nederlands gesproken en met mij als zelfstandig trouwambtenaar, dat kan gewoon geregeld worden. Ik reis graag met jullie mee voor de start van jullie fantastisch avontuur samen.

Is trouwen in het buitenland jullie grote wens? Neem contact met me op, dan bespreken we samen de stappen met elkaar door.

Wedding vows

Veel bruidsparen vinden het handig om traditionele huwelijksgeloften over te nemen. Maar ik zie hier een verschuiving in: steeds meer geliefden spreken persoonlijke wedding vows naar elkaar uit. Daar kan ik natuurlijk alleen maar achterstaan!

Die huwelijksgeloften, die kunnen natuurlijk best spannend zijn. Persoonlijke weddings vows maken de ceremonie natuurlijk heel eigen, vaak grappig en soms wat emotioneel. Uiteraard tranen van geluk!

Middelbroekweg 47
2675 KE Honselersdijk
0651158581

Volg ons

Trouwen in Balans op de kaart