Trouwlocaties

Zalencentrum Hemelsblauw Honselersdijk

Hemelsblauw zet de deur voor iedereen open. De ruimtes zijn comfortabel en de arrangementen op maat gesneden. U kunt gebruik maken van de professionele geluids- en lichtapparatuur, verschillende buffetten of zelfs een complete professionele catering.
  • Hemelsblauw is het nieuwe multifunctionele zalencentrum van Honselersdijk én Westland.
  • Uniek door uitstraling en ligging. Letterlijk en figuurlijk voor iedereen bereikbaar.
  • Wij staan open voor alle denkbare events, van 10 tot 400 personen.

Foto's van Zalencentrum Hemelsblauw

Informatie over Zalencentrum Hemelsblauw

Welkom bij Hemelsblauw. Dé ontmoetingsplek van heel Westland en omstreken! Hemelsblauw is van oorsprong een kerkelijke gemeente (voorheen bekend als zalencentrum Rehoboth), maar werd in 2016 volledig verbouwd. Naast een kerkelijk centrum is Hemelsblauw nu ook een hypermodern, multifunctioneel zalencentrum waar particulieren, ondernemers, verenigingen en andere (gemeentelijke) instanties de meest uiteenlopende activiteiten kunnen organiseren. Bij Hemelsblauw kan alles. Van kaartavondjes en toneeluitvoeringen tot exposities en lezingen. Van bruiloften en politieke discussies tot zakelijke conferenties en vergaderingen. U gaat zich er thuis voelen, dat weten we zeker. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Trouwen bij Hemelsblauw?

Dat kan! Wij halen alles uit de kast om jullie de mooiste dag van je leven te bezorgen. Een dag van geluk. Van hoop en liefde. En van geloof in een lang en gelukkig leven samen. Je kunt kiezen voor een kerkelijke huwelijkssluiting. Maar vind je die drempel toch wat te hoog, dan biedt Hemelsblauw je diverse stijlvolle alternatieven.

Wij hebben de ruimte, de apparatuur en de culinaire talenten om je trouwdag tot een geweldig feest te maken! Dat geldt overigens ook wanneer je al 12,5, 25, 50, 65 jaar of nóg langer samen bent.

Jullie mooiste dag organiseren bij Hemelsblauw? Neem dan gerust contact met ons op.

Poeldijksepad 1a
2675 CL Honselersdijk
0174 625 225

Volg ons

Zalencentrum Hemelsblauw op de kaart